Бюджет Тернополя зріс на 15.5 млн. гривень

Опубліковано:
7 Листопада, 2014 о 14:24

За повідомленням фахівців Тернопільської об’єднаної ДПІ, за січень-жовтень цього року надходження до місцевого бюджету складають 471, 6 млн. гривень. У порівнянні з відповідним періодом минулого року сплата зросла на 15, 5 млн. гривень. Про це “Номер один” повідомив інформаційно-комунікаційний відділ Тернопільської об’єднаної ДПІ.




За повідомленням фахівців Тернопільської об’єднаної ДПІ, за січень-жовтень цього року надходження до місцевого бюджету складають 471, 6 млн. гривень. У порівнянні з відповідним періодом минулого року сплата зросла на 15, 5 млн. гривень.


Постійним лідером у наповненні місцевих бюджетів залишається податок на доходи фізичних осіб. З початку року його надійшло 354 млн. гривень, що на 12, 7 млн. грн. більше, ніж за аналогічний період минулого року.

Наступною, за фінансовою потужністю складовою доходів місцевих бюджетів є плата за землю, якої поступило 42, 6 млн. гривень.


Платники податків, які працюють на спрощеній системі оподаткування  перерахували до бюджетів 52, 8 млн. гривень, що на 4, 3 млн. грн. більше надходжень минулорічного періоду.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Інтерв'ю
Інтерв'ю з випускницею ТНПУ Христиною Луцик
19:13, 7 Жовтня, 2024

Христина Луцик: кожен день — це боротьба за життя. Інтерв’ю з випускницею ТНПУ

ТОП новини тернопільщини: