Боксерка з Гусятинщини здобула «бронзу» на чемпіонаті України

Опубліковано:
6 Червня, 2024 о 22:20

Богдана Глушко з Тернопільщини здобула бронзову нагороду на чемпіонаті України з боксу серед юнаків та дівчат. Про це написали на сторінці Гусятинської дитячо-юнацької спортивної школи у мережі Facebook.

Це був чемпіонат присвячений повітряним силам Збройних сил України. Він відбувався з 26 травня по 3 червня у селі Бояни Чернівецької області.



Участь у цих змаганнях взяли спортсмени з різних регіонів України.

«Надзвичайно приємно вразила своїм результатом наша юна зірочка ГЛУШКО БОГДАНА, котра в 1/4 фіналу, достроково, з двома нокдаунами у другому раунді, здобула перемогу над боксеркою з Миколаївської області і стала володаркою БРОНЗИ чемпіонату України!!!Щиро радіємо за Богданку та її тренера! Вітаємо з таким вагомим і крутим здобутком! Нехай і надалі усі п’єдестали підкорюються, а шлях до успіху буде встелений лише трояндами без колючок», – йдеться у повідомленні.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Богдана Глушко, #бокс, #медалоь, #теребовля
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Василь Тракало
09:43, 6 Червня, 2024

До професійного свята. Інтерв’ю з головою Тернопільської обласної організації НСЖУ Василем Тракалом

Блоги

ТОП новини тернопільщини: