Богдан Гаврилишин відвідає Тернопіль

Опубліковано:
16 Жовтня, 2014 о 09:38
Відомий економіст, меценат професор Богдан Гаврилишин завітає 23 жовтня 2014 року до Тернополя. У рамках візиту він зустрінеться із студентами та професорсько-викладацьким колективом Тернопільського національного економічного університету й поспілкується на тему «Роль молоді у майбутньому країни». 

 
Також науковець розповість про основну програму Благодійного фонду Богдана Гаврилишина «Молодь змінить Україну», відповість на запитання, які хвилюють сучасну молодь. 
 
Крім того, гість візьме участь у засіданні Вченої ради університету.
 
Зустріч із студентами відбудеться 23 жовтня о 9.30 год. в аудиторії 1220 ТНЕУ.
 
Богдан Гаврилишин народився 19 жовтня 1926 року у містечку Коропець. Під час ІІ Світової війни у 1944 р. його забирають до Німеччини. У 1947 р. виїжджає до Канади.З 1960 р. — мешканець Швейцарії. Від здобуття Україною незалежності був радником кількох Президентів України, прем’єр-міністрів, голів Верховної Ради.
 
Майже тридцять років Богдан Гаврилишин присвятив Міжнародному інституті менеджменту МІМ-Женева.
 
1990 року заснував Міжнародний інститут менеджменту (Київ). У 1996–1997 роках — директор Міжнародної академії навколишнього середовища (Женева). У 2010 р. заснував Благодійний Фонд «Богдана Гаврилишина». Учасник грури “1 грудня”.



Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Інтерв'ю
«Вчасна домедична допомога на полі бою – це врятоване життя як побратимів, так і своє власне», - бойовий медик
10:20, 21 Жовтня, 2024

«Вчасна домедична допомога на полі бою – це врятоване життя як побратимів, так і своє власне», – бойовий медик

ТОП новини тернопільщини: