«Блок Порошенка» ініціює на Тернопільщині Раду учасників АТО

Опубліковано:
14 Березня, 2015 о 08:52

В Тернопільській області, за ініціативи ТРО Партії «БЛОК ПЕТРА ПОРОШЕНКА «СОЛІДАРНІСТЬ», з’явиться Рада учасників АТО.

 



Про це повідомляє народний депутат України, відряджений Міністерством оборони у Верховну Раду командир міномету 128-ї окремої гірсько-піхотної бригади – Олег Барна.

 

– Цей орган надаватиме консультаційну допомогу нашим демобілізованим бійцям, котрі повертаються додому з низкою певних проблем і потреб. Ми маємо посприяти забезпеченню якісної медичної та психологічної реабілітації. Окрім цього, актуальним є вирішення соціальних питань та проблем із документами. Боєць, що повертається додому має бути впевнений в тому, що йому допоможуть, підтримають і забезпечать необхідним для адаптації до цивільного життя, – пояснює Олег Барна.

 

Таким чином, рада ветеранів АТО повинна стати своєрідним комунікаційним центром, котрий буде займатись кожним солдатом особисто.

 

Формувати представництво Ради будуть компетентні і професійні люди, тож до її складу увійдуть представники влади, волонтери, й ті, хто безпосередньо був учасником АТО.

 

З пропозиціями щодо формування і діяльності Ради учасників АТО звертайтесь за номером телефону: (098) 273-83-38.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #олег барна, #солідарність, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Інтерв'ю
Інтерв'ю з випускницею ТНПУ Христиною Луцик
19:13, 7 Жовтня, 2024

Христина Луцик: кожен день — це боротьба за життя. Інтерв’ю з випускницею ТНПУ

ТОП новини тернопільщини: