Благодійний форум у Тернополі об’єднає студентів і лікарів для професійного зростання, збору коштів на дрони та донацію крові

Опубліковано:
5 Жовтня, 2024 о 12:45
Благодійний форум у Тернополі об’єднає студентів і лікарів для професійного зростання, збору коштів на дрони та донацію крові
Благодійний форум у Тернополі об’єднає студентів і лікарів для професійного зростання, збору коштів на дрони та донацію крові

5-6 жовтня у Тернополі відбудеться благодійний медичний форум MedTalk, який об’єднає студентів медичних університетів, лікарів та фахівців для обговорення інновацій у медицині, розвитку професійних навичок та підтримки українських військових. Організатори форуму прагнуть сприяти не лише професійному розвитку учасників, але й допомогти армії України через донацію крові та збір коштів на виробництво дронів у Тернополі.

Мета форуму:

  • Створення свідомого, професійно орієнтованого медичного суспільства.
  • Розвиток можливостей для самореалізації молодих фахівців у медицині.
  • Збір коштів на дрони NORD-DRON для підрозділу «Сталева Сотня» (ціль— 300 000 грн).
  • Організація благодійного ярмарку та колективної донації 100 літрів крові у співпраці з БФ «Покрова».

Структура форуму:

5 жовтня  теоретичний день:



Тема: “Інновації в медицині та мотивація до розвитку”. Учасники матимуть можливість зануритися у світ новітніх медичних технологій і методик, прослухавши лекції від провідних спеціалістів. Особлива увага буде приділена мотиваційній складовій, щоб підтримати молодих медиків на їхньому шляху до професійного зростання.

6 жовтня  практичний день:

Тема: “Відпрацювання навичок і побудова впевненості”. Учасники вдосконалюватимуть свої медичні навички через практичні воркшопи та тренінги. Особливий акцент зроблено на хірургічних практиках, що допоможе учасникам не лише здобути нові знання, але й зміцнити впевненість у власних силах та кар’єрному зростанні.

Спікери:

Гнат Герич — PhD, завідувач хірургічного відділення №1 Центру хірургії та онкології Першого ТМО Львова, керівник напрямку «хірургія» Національного реабілітаційного центру Unbroken.

Михайло Тодуров  ендоваскулярний кардіохірург, засновник і керівник всеукраїнської медично-освітньої платформи UAMED та MMM.

Тетяна Благуляк  керівниця приватної лікарської практики «Medistar», лікар акушер-гінеколог, кандидат медичних наук.

Роман Балич — хірург-онколог, мамолог та пластичний хірург з 6-ма роками досвіду роботи у провідних клініках.

Іванна Небор — отоларингологиня, засновниця медичної платформи INgenius, співорганізаторка ініціативи FACE TO FACE для постраждалих від війни.

Ольга Ярмоленко — директор департаменту охорони здоров’я Тернопільської обласної державної адміністрації.

Володимир Лісовський  лікар-хірург, начальник медичної служби 16-го стрілецького батальйону.

Людмила Підкуймуха  лікар невролог вищої категорії, психіатр, психотерапевт ІІ категорії, рефлексотерапевт. Головний лікар МЦ «Оксфорд Медікал» у Тернополі, спеціаліст першої кваліфікаційної категорії. Засновниця онлайн-платформи “Ментальний простір”.

Соломія Іваниця — лікар ортодонт-гнатолог. Засновниця стоматологічної клініки “REFINE”. Зробила більше 1000+ щасливих усмішок.

Наталія Бачинська — адвокатка з великим досвідом захисту прав жінок. Активна захисниця гендерної рівності та рівних прав для жінок у професійному середовищі.

Наталія Заставецька  візіонерка, громадська діячка, інфлуенсерка та засновниця закритого жіночого клубу. Спрямовує свою діяльність на підтримку жінок у бізнесі та сприяння їхньому кар’єрному зростанню.

Ірина Майка  лікарка-стоматолог із 16-річним досвідом роботи, також відома як “Зубна фея”. Власниця стоматологічної клініки @mia.clinic.te. Кандидатка медичних наук (PhD), доцентка.

Ганжа Наталія  дерматовенеролог, онкохірург.

Смолюк Наталія  заступник медичного директора з медсестринства в Тернопільській обласній клінічній лікарні, аспірантка ТНМУ імені І. Я. Горбачевського.

Вікторія Глушок  лікарка-психіатриня, авторка передач на радіо і телебаченні, фахівчиня з дитячо-батьківських та подружніх стосунків, особистісного розвитку.

З вітальним словом на захід завітають:

Володимир Болєщук  заступник голови Тернопільської обласної ради;
Ольга Ярмоленко — керівниця Департаменту охорони здоров’я Тернопільської обласної державної адміністрації;
Петро Лихацький  декан медичного факультету Тернопільського національного медичного університету імені І. Я. Горбачевського.
Ольга
 Коновал  керівниця патронатної служби 2СБ 67 ОМБр, волонтерка, засновниця виробництва FPV дронів NORD-DRON, очільниця проєкту «Дім Ветарана- Тернопіль».

Благодійна мета:

Під час форуму планується зібрати 300 000 грн на закупівлю дронів для 67 ОМБР

«Сталева Сотня», а також організувати благодійну ярмарку та колективну донацію 100 літрів крові

Ми переконані, що синергія медичних знань, практичних навичок та мотиваційної підтримки є ключем до успішної медичної кар’єри!

Захід проходить за підтримки Тернопільської обласної ради, Департаменту охорони здоров’я Тернопільської обласної державної адміністрації, Тернопільського національного медичного університету імені І.Я. Горбачевського МОЗ України, БФ «Покрова», 67 ОМБР «Сталева Сотня».

Посилання на наші соцмережі (Instagram @outlook_ukraine): https://www.instagram.com/outlook_ukraine?igshid=NnNrcm5haGw0MTll

Контактна інформація: Для додаткової інформації та співпраці просимо звертатися: Владислава, організаторка форуму MedTalk vladameshko@ukr.net, 0985387861 (Viber, WhatsApp) Tg: @Vladyslava03

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #благодійний форум
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Володимир Драбчук
09:43, 28 Вересня, 2024

Ветеран війни з Тернополя іде в гори у військовій амуніції, аби зібрати кошти для піхотинців

ТОП новини тернопільщини: