Бійка біля автовокзалу: патрульні затримували пенсіонера (Відео)

Опубліковано:
28 Вересня, 2016 о 18:43

На Живова зупинили 66-річного чоловіка, який хотів перейти дорогу в недозволеному місці до автовокзалу. Пенсіонер почав сильно лаятись. За словами очевидців, зчинилася бійка, – пише “20 хвилин”

 



—Пенсіонер дуже сильно лаявся, пручався, навіть потягнувся до пістолета патрульних, – так розповідали на місці очевидці.

 

— Його почали бити кийками, застосували газовий балончик. За нього вступився інший чоловік, так і його пошарпали. На захист чоловіка стали люди, які здійняли галас. Мовляв, лайка – не привід застосовувати силу до літньої людини.

 

 

 

Читачі “20 хвилин” зняли на відео, як усе відбувалося, та передали запис нашим журналістам: – На усне зауваження, що він хотів перейти дорогу у недозволеному місці, чоловік почав лаятися. Збіглися люди і почали обурюватися, у чому справа, – коментує прес-секретар патрульної поліції Тернополя Оксана Смільська.

 

— На пенсіонера склали два протоколи за непокору патрульним та дрібне хуліганство. Чи застосовували патрульні фізичну силу до порушника – з’ясовуємо.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: