8 місяців у полоні терористів провів боєць 128-ї гірсько-піхотної бригади Федір Ткачука із села Крутнів Кременецького району. Хлопець потрапив  у полон 29 січня цього року поблизу села Нікішино Донецької області. Рідні до сьогодні не знали, що трапилось із Федором та розшукували його понад півроку! На щастя, боєць живий і вже на волі.

 



Крім Федора Ткачука,  з неволі бойовиків визволили  ще 11 українців, – повідомив радник заступника міністра оборони Василь Будик. Список із прізвищами звільнених заручників у своєму Фейсбуці вже оприлюднив радник голови СБУ Юрій Тандіт. Один зі звільнених висловив бажання залишитися на окупованій території з рідними, які проживають у Горлівці. Над визволенням працювали представники Служби безпеки України, Міністерства оборони, Мінської групи та волонтери. Зустріли звільнених на території між Олександрівкою та Мар’їнкою.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Ірина біля офісу компанії Google, де керує розробкою двох мобільних додатків.
12:19, 5 Вересня, 2024

Від прибиральниці до консультантки великих IT-компаній: історія уродженки Тернопільщини у Кремнієвій долині

ТОП новини тернопільщини: