Бицюра втік від відповідальності?

Опубліковано:
18 Серпня, 2015 о 08:13

Свободівець та вже екс-заступник голови ОДА Леонід Бицюра зашвидко почав доводити “що він не верблюд”.

Розрекламувавши своє “добровільне” звільнення, він не звернув уваги, що розпорядження щодо його кадрового питання станом на завершення доби 17 серпня на офіційному сайті облдержадміністрації так і не зявилося.



Але навіть, якщо Бицюру дійсно звільнено, що він отримав в сухому залишку?

Леонід Олексійович вже давно не займався справами в облдержадміністрації. Про людське око, він ходив на роботу, підписував якісь папірці, але його думки буди зайняті іншим:

– як успішно стартувати в політиці
– як уникнути кримінальної відповідальності за зроблене.

Зараз для пана Бицюри все лягло в лузу: починаючи від звичайнісінького його звільнення, у звязку з прихначенням нового голови ОДА, і закінчуючи кримінальними розлідуваннями, він все повертатиме в політичне русло.

В Україні лише дві категорії людей нарікають на зведення політичних рахунків – колишні регіонали-олігархи та окремі свободівці, як от пан Бицюра. Прозорі натяки на це він вже зробив, повідомляючи про своє звільнення.

Залишилось дочекатися, що саме “мученик” Бицюра “витисне” зі свого звільнення у політиці – щось реальне, чи, як завжди – на побігеньках у сильніших та харизматичніших?

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: