Бережанщина провела в останню путь героя Романа Кашарабу

Опубліковано:
23 Червня, 2024 о 19:07
Роман Кашараба
Роман Кашараба, фото зі сторінки Бережанської міської ради

Бережанська провела в останню дорогу ще одного свого захисника. 11 червня 2024 року, виконуючи бойове завдання на Донеччині, загинув Роман Іванович Кашараба, сапер 1-го інженерно-саперного відділення інженерно-саперного взводу 2-го механізованого батальйону. 22 червня з Героєм попрощались у рідній громаді. Про це повідомили на сторінці Бережанської міської ради у Фейсбук.

Військова служба

Роман Кашараба народився 22 червня 1974 року в селі Посухів. Свій освітній шлях він розпочав у місцевій початковій школі, а продовжив у Потуторській ЗОШ. Уже в молодому віці Роман відчув обов’язок перед країною, пройшовши строкову службу в 1992-1994 роках. Після повернення до цивільного життя він працював у побутовій сфері та будівельній галузі, набуваючи різноманітних професійних навичок.



Захисник у час випробувань

Коли Україна зіткнулася з повномасштабним вторгненням, Роман Кашараба не залишився осторонь. 26 січня 2023 року він був мобілізований до лав Збройних Сил України. Його досвід та навички виявилися особливо цінними у небезпечній та відповідальній роботі сапера. Протягом півтора року Роман самовіддано виконував свій обов’язок, захищаючи Україну та її громадян.

Пам’ять та вдячність

Загибель Романа Кашараби стала непоправною втратою не лише для його родини, але й для всієї Бережанської громади. Він залишив у глибокому горі дружину та двох синів. Громада висловлює щирі співчуття рідним та близьким загиблого героя, віддаючи шану його мужності та самопожертві. Життя Романа Кашараби – це приклад відданості своїй країні та готовності захищати її ціною власного життя.

 Раніше ми писали про те, що Козова вшанувала пам’ять Назара Мялікгулиєва відкриттям меморіальної дошки.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Бережанська громада, #провели, #Роман Кашараба
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Олег Шупляк: «Головними в житті я завжди вважав три речі: роботу, роботу і ще раз роботу»
14:20, 26 Червня, 2024

Олег Шупляк: «Головними в житті я завжди вважав три речі: роботу, роботу і ще раз роботу»

Блоги

ТОП новини тернопільщини: