Бережанська бізнес-леді поділилась секретами успіху з безробітними жінками

Опубліковано:
23 Вересня, 2015 о 15:13

У Бережанському районному центрі зайнятості відбулось чергове засідання жіночого клубу «Берегиня» на тему:«Жінка в бізнесі» за участю успішного приватного підприємця Богдани Романишин, власниці мережі магазинів «Телефончик» та промислових товарів.

 



Під час заходу мова йшла про законодавчі документи, які регулюють започаткування та ведення підприємницької діяльності; про те, як обрати бізнес-ідею та скласти бізнес-план. Учасниці засідання дізналися про перспективні напрямки розвитку підприємництва в районі; обговорили «плюси» та «мінуси» відкриття та провадження власної справи, вимоги до підприємця.

 

Пані Богдана успішна жінка, справжня ділова леді, яка дуже любить свою справу, вкладає в неї усю енергію та творчу наснагу. З успіхом працює багато років, має найманих працівників. Розповідаючи про життєвий шлях, вона вражає своїм оптимізмом та впевненістю у власних силах.

 

«Успішним стає той підприємець, хто чітко усвідомлює, що тільки від нього залежить моральний і матеріальний добробут сім’ї. Лише доклавши зусиль, можна втілити в життя свою мрію, – зауважила Богдана Романишин. – Кар’єра для жінки – це перш за все особисте зростання, можливість займатися улюбленою справою. Щоб побудувати успішну кар’єру важливо правильно визначити мету, робити конкретні кроки та докладати усіх зусиль для подальшої її реалізації».

 

Спілкуючись з бізнес-леді, учасниці зустрічі прийшли до спільного висновку, що підприємницька діяльність – праця нелегка, потребує мобілізації всіх здібностей та зусиль, аби досягти професійного зростання, самовдосконалюватись і не лякатись труднощів.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: