Батальйони “Правого сектора” залишають Донецький аеропорт (ВІДЕО)

Опубліковано:
12 Листопада, 2014 о 14:40

Командир п’ятого окремого батальйону “Правого сектора” з позивним “Чорний” пояснив, що чому вони залишають свої позиції в аеропорту Донецька.

 



 

Він пояснив, що сили “Правого сектора” змінили дислокацію в аеропорту, проте дислокація в селі Піски залишається незмінною.

 

Все, що ми зробили там з нашими штурмовими підрозділами, ми змогли зробити, зараз аеропортом будуть опікуватись тільки Збройні сили України, а ми далі будемо “кошмарити” наших ворогів“, – пожартував комбат “Чорний”.

 

За його словами, завдання підрозділів “Правого сектора” в аеропорту Донецька полягало в тому, щоб допомогти військовим утримати і укріпити позиції.

 

Ми це зробили, тому тепер будемо отримувати інші завдання і їх виконувати. Ми в обов’язковому порядку будемо доукомплектовуватись і перегруповуватись, є багато напрямків, на яких потрібна наша допомога, починаючи від Маріуполя та Дебальцевого і закінчуючи Луганською областю. Як тільки командування прийме рішення про передислокацію, ми зразу його виконаємо“, – запевнив комбат “Чорний”.

 

 



 

 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #аеропорт, #Донецьк, #правий сектор
Коментарі





Інтерв'ю
«Вчасна домедична допомога на полі бою – це врятоване життя як побратимів, так і своє власне», - бойовий медик
10:20, 21 Жовтня, 2024

«Вчасна домедична допомога на полі бою – це врятоване життя як побратимів, так і своє власне», – бойовий медик

ТОП новини тернопільщини: