Нещодавно з’явилися нові деталі резонансної аварії, що сталася 1 травня у Заліщиках.  Тоді близько опівночі на вулиці Степана Бандери зіткнулися автомобілі «Нива-Шевроле» та «Рено-Кенго». Водій «Ниви» не постраждав, а от 55-річний пасажир автівки від отриманих травм помер в  Заліщицькій райлікарні.  27-річного водія «Рено», мешканця Чернівецької області, з травмами різного ступеня тяжкості – забоєм головного мозку, переломом тазової кістки і ранами на обличчі і руках доправили теж шпиталізували.

 



– Обидві автівки арештували відразу після ДТП і відвезли на штраф-майданчик, – повідомив начальник відділу розслідувань Віктор Карчевський. – У водіїв взяли аналізи на вміст алкоголю в крові. За результатами експертизи обоє чоловіків перебували у стані алкогольного сп’яніння важкого ступеня. Остаточні висновки аварії будуть після завершення всіх призначених судових експертиз.

                        ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Заліщиках – смертельна ДТП

«Окрім цього стало відомо, що водій «Рено» не мав права сідати за кермо, оскільки його документи вилучили ще у січні цього року за керування транспортом у стані алкогольного сп’яніння» – написано на сайті УМВС в Тернопільській області.

 

                       ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Молодого хлопця звинувачують
                                                         у смертельній ДТП, яку скоїв посадовець?

 

– У Сашка був тимчасовий талон на водіння, – пояснює знайома хлопця Іванна, – але не в цьому справа. За результатами експертизи виходить, що Сашко теж був п’яним. Я добре знаю Сашка і він дорожить своєю роботою, тому не дозволив би собі сісти за кермо напідпитку. В нього було замовлення – рейс до Чорткова. Саша відвіз людину і повертався додому. Не розумію, коли і де він встиг би напитися?! Зараз Сашко лежить у нейрохірургічному відділенні у Фастівській райлікарні, у Заліщики в міліцію їздить його батько. У четвер, 21 травня, я теж їздила з ним. Тоді також допитували й очевидців аварії, і водія «Ниви». За словами жінки, яка тієї ночі вигулювала неподалік собаку, аварія сталася саме з вини водія «Ниви». Вона також витягала непритомного Сашка з машини… Поки що триває слідство. Як воно буде далі, – побачимо.

 

Галина Кіт

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Інтерв'ю
«Вчасна домедична допомога на полі бою – це врятоване життя як побратимів, так і своє власне», - бойовий медик
10:20, 21 Жовтня, 2024

«Вчасна домедична допомога на полі бою – це врятоване життя як побратимів, так і своє власне», – бойовий медик

ТОП новини тернопільщини: