Аваков розповів, що міліція заробляла навіть в дитячих садках

Опубліковано:
4 Грудня, 2014 о 21:22

Корупційні схеми в структурі МВС існували у всіх можливих варіантах: від ненадходження коштів до бюджету, переплат заробітної плати, зайвого списання пального на непрацюючий автотранспорт, недостач та закінчуючи відвертими крадіжками.




Про це повідомляє Galnet з посиланням на допис міністра внутрішніх справ Арсена Авакова в мережі Facebook.

 

«У ГУМВС у Київській області надання громадянам адміністративних послуг, пов’язаних з реєстрацією, перереєстрацією і зняттям з обліку транспортних засобів, протягом 2012-2013 років здійснювалось центрами надання послуг при УДАІ без оплати їх вартості. В наслідок чого, державним бюджетом недоотримано коштів на загальну суму 13,6 млн. гривень. В чиїх кишенях осіли вказані кошти наразі з’ясовує слідство.

У цьому ж ГУМВС не підтверджено видачу та списання бензину в кількості 364,3 тис. літрів на суму 3,3 млн. гривень», – йдеться в оприлюдненому А.Аваковим звіті.

 

У ГУМВС в місті Києві, за словами А.Авакова, встановлено недостачу бронежилетів та спеціальних засобів на загальну суму 2,7 млн. грн., а одне з приміщень ГУМВС було передано в оренду ПАТ «Брокбізнесбанк» за заниженою вартістю, внаслідок чого недоотримано понад 1,6 млн. гривень.

 

«УМВС в Чернівецькій області взагалі використано 3,8 млн. грн. на реконструкцію будівлі, що не належала органам внутрішніх справ», – йдеться у дописі.

 

У Головному управлінні Державної міграційної служби в Одеській області, йдеться далі у звіті, нарахування надбавок стимулюючого характеру здійснювалося бухгалтерією без відповідних наказів у максимальному розмірі. Загальна сума безпідставно нарахованих та виплачених коштів склала 5,4 млн. гривень.

Унаслідок бездіяльності посадових осіб Департаменту Державної служби охорони недоотримано дивідендів за результатами діяльності АТ «Українська-страхова компанія» в сумі 5 млн. гривень.

 

Не прийняття своєчасних заходів щодо впровадження відомчих систем аудіо та відеоконференцзв’язку, розповів міністр, призводило до щорічних втрат коштів в обсязі понад 1 млн. гривень.

 

«Крадіжки і незаконне витрачання коштів виявлені навіть у дитсадках. Так, у дошкільному навчальному закладі «Казка» УМВС в Чернівецькій області встановлено факт привласнення бюджетних коштів бухгалтером ДНЗ «Казка» Мірош О.В., якою на свій картковий рахунок зараховано зверх заробітної плати коштів в сумі 96,7 тис. гривень. Також у цьому ж закладі встановлено незаконне витрачання коштів на загальну суму 361,3 тис. гривень», – йдеться у звіті.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #аваков, #корупція, #міліція, #новини тернопільщини, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: