Гуморист і блогер Віталій Мартинюк з Тернопільщини переспівав шлягер з газетою «Свобода» у руках

Опубліковано:
22 Жовтня, 2024 о 20:15
Артист з Тернопільщини переспівав шлягер 20-х років: кавер на пісню «Свобода»
Свобода. Фото скріншот з відео.

Тернопільський гуморист і блогер Віталій Мартинюк поділився у своєму Тік-Токі кавером на відому пісню про львівських батярів, яку раніше виконували Михайло Хома (DZIDZIO) та гурт «Мері». Для створення відеоролика він використав газету «Свобода», яка й донині залишається прикладом якісної друкованої преси.

Відео Мартинюка викликало справжній ажіотаж: понад 1200 коментарів і 551 тисяча переглядів. Окрему увагу підписники приділили голосу Михайла Хоми, відзначаючи його як окремий елемент, що заслуговує похвали. Більше 30 тисяч користувачів вподобали цей ролик.



Цікаво, що газета «Свобода» вже багато років залишається популярною не лише на Тернопільщині, але й за її межами. Незалежна громадсько-політична газета є джерелом актуальних новин та подій краю, що символічно, адже Віталій вирішив підкреслити її значущість у своєму відео.

@vitalik.martynyukБувай ми здорова 👋♬ КУПЛЮ СИ ҐАЗЕТУ – Vitalik

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #музика, #пісня, #Свобода, #шлягер
Коментарі





Інтерв'ю
«Вчасна домедична допомога на полі бою – це врятоване життя як побратимів, так і своє власне», - бойовий медик
10:20, 21 Жовтня, 2024

«Вчасна домедична допомога на полі бою – це врятоване життя як побратимів, так і своє власне», – бойовий медик

ТОП новини тернопільщини: