Араби з Франківська подарували дівчат тернопільським "одноплемінникам"?

Опубліковано:
22 Грудня, 2015 о 16:45

Доволі дивну інформацію опублікував на своїй сторінці у соціальній мережі Фейсбук доцент Івано-Франківського національного медичного університету, громадський активіст і учасник АТО Степан Андрійців.

 



Дивна ця інформація виглядає тому, що ні у Франківську, ні в Тернополі подібних повідомлень від управлінь Національної поліції не було. Стосовно цього факту, якщо він і справді мав місце, то зберігається повна тиша.

 

Проте, Степан Андрійців стверджує, що:

“У нашому місті стався прикрий інцидент, який, на жаль, вкотре слід поставити на контроль громадськості. Більше тижня 13 арабів, які навчаються в освітніх закладах Івано-Франківська, розбещували двох неповнолітніх дівчат. Одній із них 12, іншій -11 років. Знайшли дівчаток аж у Тернополі, бо саме туди їх, як «подарунок» для своїх «одноплемінників», відправили ці 13 персонажів. Зараз винуватців допитують, дівчатка перебувають на лікуванні. Проте знову є ризик, що ті, хто вчинив злочин, уникнуть покарання. Про цю історію мені стало відомо від знайомих у поліції.

Звертаюся до громадських активістів не робити гучних заяв, не вчиняти самосуд, а максимально докластися, щоб, попри будь-які впливи, для цих 13 осіб було справедливе покарання згідно законів України.”

 

 

У своєму дописі п. Степан говорить, що контроль повинні взяти на себе представники громадськості. Теж досить дивно, оскільки не вказано, що спроби звертатись до поліції були марними… 

 

Невже і в новій Національній поліції такі випадки проходять за спеціальними схемами слідства, як це було при МВС? Наразі залишимо це питання риторичним, і спробуємо дізнатись подробиці в Тернопільському управлінні.

 

Про результат обов’язково повідомимо наших читачів…  

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Інтерв'ю
«Все почалося з малини»: військовий з Тернополя створив найбільший ягідний кооператив та відкрив «Сокарню»
20:10, 23 Жовтня, 2024

Військовий з Тернополя створив найбільший ягідний кооператив

ТОП новини тернопільщини: