Антидронову рушницю для захисників від спеціалістів з Тернополя передали на фронт, – Сергій Надал

Опубліковано:
20 Серпня, 2024 о 15:13

«Ще одна антидронова рушниця для наших захисників на фронті. Це захисне обладнання виготовлено у Тернополі в рамках Конкурсу інноваційних проектів у сфері національної безпеки, який проводився міською радою. Хай ця техніка стане в нагоді нашим захисниками та допоможе їм обороняти українське небо від ворожих безпілотників», – заявив Сергій Надал.

Переможці Конкурсу отримали грошові сертифікати на розробку інноваційного обладнання для наших військових. За результатами реалізації проєктів наші захисники на передовій отримають 64 одиниці інноваційної продукції у сфері національної безпеки.



Нагадаємо, Це не перша партія засобів РЕБ та антидронових рушниць, які виробили у Тернополі і передали військовим. 12 серпня мерія передала нашим Героям-захисникам установки радіоелектронної боротьби (РЕБ) та антидронову рушницю.

1 серпня мерія вже передали нашим морпіхам установки радіоелектронної боротьби (РЕБ) та антидронову рушницю.

Також мерія передала засіб радіоелектронної боротьби (РЕБ) нашим тернопільським Героям-захисникам з з 16 окремого стрілецького батальйону. Тоді ж міська рада передала РЕБ нашим Героям-захисникам з 55-го батальйону.

Новина від пресслужби. 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #молодіжна міська рада, #сергій надал, #ТМР
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Ірина біля офісу компанії Google, де керує розробкою двох мобільних додатків.
12:19, 5 Вересня, 2024

Від прибиральниці до консультантки великих IT-компаній: історія уродженки Тернопільщини у Кремнієвій долині

ТОП новини тернопільщини: