Анна Золотнюк пропонує подумати про час і пам’ять

Опубліковано:
25 Червня, 2016 о 10:25

Виставку екзистенціальної фотографії тернопільської журналістки Анни Золотнюк – Memento відкриють 25 червня о 19 годині в галереї «Бункермуз».

Як повідомляє Fактор Тернопільщини, до експозиції увійшли близько тридцяти світлин, здебільшого відзнятих на кладовищах Тернопільської області. На фото — поруйновані скульптури минулого-позаминулого століть.



«Назву «Memento» можна сприймати як зачин вислову, де пропонують пам’ятати про смерть, та як окреме слово, спонуку пам’ятати. Ідея виставки зав’язана навколо пам’яті: різних її проявах та станах. Цвинтарна скульптура — пам’ять, втілеснена в камені. Але скульптура руйнується. В її форми втручаються вітри, дощі та час. Камінь обростає мохом. З монолітного та стійкого перетворюється на тендітний. І через кілька десятиліть скульптура — не стільки продукт людської діяльності, скільки часу. Так само відстань років стирає з пам’яті деталі, пропонує перероблений варіант, де оригінал уже недоступний, та й, зрештою, не важливий», – поділилась авторка своїми думками з Часописом.

Триватиме фотовиставка до 8 липня.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: