Андрій Шараскін: «Правий сектор» не підтримує жодну з політичних партій

Опубліковано:
19 Жовтня, 2015 о 14:53

Заступник провідника національно-визвольного руху «Правий сектор» Дмитра Яроша з політичних питань Андрій Шараскін, відомий ще як кіборг «Богема» дав прес-конференцію, на якій оголосив позицію політ сили щодо місцевих виборів.

 



За його словами, «Правий сектор не підтримує жодну з політичних партій. А спекуляції на цю тему назвав маніпуляцією свідомістю виборців. «Ми мусимо бути послідовними. І громада спостерігає за «Правим сектором» і до цього часу не усі розуміють, для чого ж ми відмовилися від участі у цих виборах… (Позиція була озвучена В. Лабайчуком) Дмитро Ярош заявив, що він дякував і дякуватиме усім, хто підтримує добровольців і національно-визвольний рух, … і просив би розмежувати подяку від підтримки на виборчих перегонах». 

 

Андрій Шараскін також заявив про те, що у південно-східних областях України, зокрема у Запоріжжі, Дніпропетровську, Херсоні, Миколаєві, частково у Харкові та Одесі «Опозиційний блок» має намір здійснити реванш «перефарбованих регіоналів». Напруженою він назвав ситуацію у Маріуполі. «Правий сектор» робитиме все, щоб не допустити фальшування виборів. Для цього проведуть мітинги, здійснюватимуть охорону мітингуючи та не допустять провокацій.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: