Андрій МАКАРЕВИЧ: Війна на Донбасі може закінчитись через три дні

Опубліковано:
8 Листопада, 2014 о 10:21

Путін може зробити помилку, за яку доведеться розплачуватися всьому людству.

 



Російський музикант, лідер рок-групи «Машина времени» Андрій Макаревич вважає, що військові дії на південному сході України можуть закінчитися через три дні, пише “Собеседник”.

«Я впевнений, що бойові дії на Донбасі можуть закінчитися протягом 3-х днів після того, як Росія перестане возити туди зброю і солдат за допомогою так званих« гуманітарних конвоїв », – вважає Андрій Макаревич.

Також музикант повідомив, що президент Росії Володимир Путін може зробити помилку, «за яку доведеться розплачуватися всьому людству». Глава РФ, на думку Макаревича, «до цієї історії довго придивлявся»: «До оточення. Як люди працюють і як не працюють.

 

І що таке наша країна, і що таке це ось народну довіру. Мені здається, що цинізм його сьогоднішній це результат великого розчарування …. І в наших людях, і, на жаль, в країні, якою він керує ».

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Інтерв'ю
Інтерв'ю з випускницею ТНПУ Христиною Луцик
19:13, 7 Жовтня, 2024

Христина Луцик: кожен день — це боротьба за життя. Інтерв’ю з випускницею ТНПУ

ТОП новини тернопільщини: