Америка від нас не відстане. Війна буде! – Іван Охлобистін

Опубліковано:
24 Листопада, 2014 о 19:48

У Могильові відбувся останній концерт російського актора Івана Охлобистіна в рамках турне по Білорусі. Під час виступу комік «народив» багато нісенітниць. На «духовну бесіду», як вказувалося в рекламі, російського актора і екс-попа зібралася строката публіка – від молоді до людей похилого віку, повідомляють Патріоти  України з посиланням на російські ЗМІ.

 



Палац розрахований на тисячу місць. На концерті Охлобистіна зал був заповнений більш ніж на половину. Творчий вечір тривав дві години. Майже весь цей час російський гість відповідав на запитання. Їх бажаючі заздалегідь написали на папірцях. Для захисту авторських прав фото і відеозйомку виступу заборонили. Відповіді на багато з питань публіка вітала оплесками.

 

Але овацій стало набагато менше, коли Охлобистін відповідав на запитання: «Яким він бачить вихід з української кризи?» «Сподіваюся, що введуть війська. Я не бачу ніякого цивілізаційного виходу. Це ж жах, що відбувається. Слов’яни рубають слов’ян. Це той Гордіїв вузол, який потрібно розрубати один раз. Взявши на себе відповідальність. Всім же зрозуміло, що Америка від нас не відстане. Війна буде. Нікуди не дінешся, адже ми їй невигідні. Несподівано раптом одужали. А це їм не подобається».

 

У наступних відповідях Охлобистін уточнив, що чим швидше Росія введе в Україні війська, тим менше загине українців. Крім Америки, на його думку, в українській кризі винен і колишній глава України, при якому процвітала корупція. Те, що зараз відбувається в Україні, доводив Охлобистін, Росія переживала в дев’яності і початку двотисячних – переділ майна. Ввести війська до України, на думку Охлобистіна, Росію змушують в тому числі і обставини: «Адже якщо цього не буде, то почнуться хвилювання і у нас. Будуть налякані олігархи. Покотиться кривавий вал репресій. У вас же теж скоро, як розумію, вибори. Значить, більше буде заарештованих за різними економічними статтями. Є загальні державні закономірності. Ліс рубають – тріски летять».

 

Самостійно українцям, доводив Охлобистін, не дадуть примиритися ніколи. А Росія не уникне вирішення українського питання: «У підсумку це на нас все перейде і вже переходить. Нас затиснули в глухому куті. Просто приперли. У нас уже синдром загнаного в кут звіра». Росіянин заявив, що Білоруссю зачарований. Там, за його словами, живуть дуже толерантні люди. Білорусів він порівняв з ельфами. Охлобистін спростував чутки про те, що придбав в Могильові квартиру. Відповідаючи на запитання: «Чи планує її придбати?», він висловився, що був би не проти. У Білорусі йому нібито комфортно, а від Москви він втомився. «Ви знаєте – серйозно. Мене «батька» не бентежить. Я «колгоспник», як батька (зал вибухає оплесками). Я вже в роках. А у нього основний електорат такий. Тобто я просто в «касу потрапляю» (сміх). «Ви приїхали до Білорусі. Білорусь – це Росія? Чи є у Білорусі європейське майбутнє?»- запитали Охлобистіна.

 

«А навіщо вам європейське майбутнє? Європі б білоруське майбутнє. У бідній Норвегії дітей відбирають і їм (людям з нетрадиційною сексуальною орієнтацією) віддають. Дітям же спочатку все це подобається, бо цікаво, а потім же це психологічна травма. У Німеччині батьків саджають у в’язницю за те, що вони не дозволяють відвідувати уроки сексуального виховання, на яких вчать, в четвертому класі, займатися онанізмом … Білорусь – це Росія? Так, звичайно ж. Біла Росія ».

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Інтерв'ю
Інтерв'ю з випускницею ТНПУ Христиною Луцик
19:13, 7 Жовтня, 2024

Христина Луцик: кожен день — це боротьба за життя. Інтерв’ю з випускницею ТНПУ

ТОП новини тернопільщини: