Реклама

Альянс у галузі інспекційних та лабораторних послуг Biolights та ASi Ukraine LLC

Експертний центр діагностики та лабораторного супроводу “Biolights” разом з інспекційною компанією ASi Ukraine LLC створюючи альянс у галузі інспекційних та лабораторних послуг

Опубліковано:
15 Серпня, 2024 о 10:43

Інспекційна компанія ASi Ukraine LLC разом з Експертним центром діагностики та лабораторного супроводу “Biolights” об’єднують свої зусилля у стратегічному партнерстві, створюючи альянс у галузі інспекційних та лабораторних послуг.

ASi Ukraine LLC надає свої послуги на ринку понад 20 років, має акредитовану лабораторію, висококваліфіковане обладнання та професійну команду, а також входить до міжнародної групи компаній Alex Stewart International (http://alexstewartinternational.com) – світового лідера у сфері інспекцій та аналітичних послуг. Biolights, в свою чергу, вносить свій багатогранний досвід, інноваційні технічні можливості та незалежний лабораторний комплекс європейського рівня. Перераховане створює відмінну синергію для надання повного спектру послуг у сфері експортно-імпортних операцій із зерновими та олійними продуктами.



Дозвольте запропонувати Вашій увазі більш детальну інформацію про наші послуги у сфері кількісноякісних інспекцій сільськогосподарських вантажів.

Компанія ASi Ukraine LLC (Alex Stewart International Ukraine) представляє в Україні групу компаній Alex Stewart International (центральний офіс  та лабораторія ASi Ukraine LLC знаходиться в м. Одеса), а філіали – в основних портах України (Одеса, Чорноморськ, Південний, Миколаїв, Херсон, Ізмаїл, Кілія).

Немає опису світлини.

ASi Ukraine LLC є членом таких визнаних у сфері торгівлі зерном і олійними культурами міжнародних організацій як GAFTA (Grain and Feed Trade Association) та FOSFA (Federation of Oils, Seeds and Fats Associations). Науково-випробувальна лабораторія, розташована у м. Одеса, є внутрішнім науково-технічним підрозділом ASi Ukraine LLC.  Вона затверджена Аналітичною Схемою GAFTA та FOSFA, а також пройшла акредитацію Національного агентства акредитації України (НААУ) відповідно до вимог ДСТУ EN ISO/IEC 17025.

Biolights Home - Лабораторія Біолайтс

Аналіз зернових та олійних культур за показниками безпеки, а саме на вміст пестицидів, важких металів, мікотоксинів та діоксинів проводиться в лабораторії Biolights, яка має сертифікат НААУ, що підтверджує проходження акредитації відповідно до вимог ДСТУ EN ISO/IEC 17025; а також сертифікат United Registrar of Systems (URS), що підтверджує проходження аудиту відповідно до вимог TS 4.2 Registered laboratory та CR 3.0 Assessment and Certification.

Перелік основних інспекційних послуг:

  • Переднавантажувальна інспекція;
  • Інспекція чистоти вантажних приміщень / контейнерів;
  • Інспекція герметичності люкових закриттів;
  • Контроль зважування вантажів;
  • Пломбування вагонів / цистерн / суднових трюмів і танків / контейнерів;
  • Визначення кількості вантажу за осадкою судна / Draught Survey;
  • Інспекція контейнерів;
  • Тальманський рахунок / Tally;
  • Визначення кількості наливних вантажів / Ullage measurements;
  • Візуальна інспекція стану вантажу;
  • Відбір проб і пробопідготовка;
  • Лабораторні аналізи;
  • Експрес-аналіз на вміст вологи;
  • Повна супервізія завантаження та вивантаження;
  • Щоденна звітність клієнту;
  • Цілодобове детальне інформування клієнта про події;
  • Видання фінальних звітів і сертифікатів.

ASi БіоЛайтс BIOLIGHTS

Ми сподіваємось, що наші пропозиції здадуться Вам достатньо привабливими та дозволять розпочати плідну та довготривалу співпрацю між нашими компаніями!, – повідомили в компаніях.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Лабораторія Біолайтс
Теги: #Biolights, #дослідження, #експертний центр, #лабораторія, #лабораторного супроводу, #продукти
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Ірина біля офісу компанії Google, де керує розробкою двох мобільних додатків.
12:19, 5 Вересня, 2024

Від прибиральниці до консультантки великих IT-компаній: історія уродженки Тернопільщини у Кремнієвій долині

ТОП новини тернопільщини: