Алла Чонгар опублікувала відео обстрілу колони машин волонтерів

Опубліковано:
30 Грудня, 2015 о 14:43

На своїй сторінці у соціальній мережі Фейсбук Алла Борисенко (Чонгар) опублікувала відео, на якому обстрілюють їхню колону в зоні бойових дій. Цього разу вивозили груз 200…

 



Не дивлячись на те, що зараз їй самій потрібна підтримка і допомога після ДТП, Алла продовжує свою волонтерську роботу. За словами самої Алли, їй зараз не найгірше, хоча отримані травми даються чути і постійний біль доводить вгамовувати знебоюючими. Попереду ще довгий час реабілітації.

 

Є одна маленька перемога я іду на покращення, мене виписують скоріш завсе завтра. Ще одна нагорода довго чекала мене в Дніпрі,дякуючи Александра Каладжиева вона сьогодні в Тернополі.Але є один великий мінус,недивлячись на всі старання лікарів,те що касалось травм ,забоїв ,струсу вони справились.Лишився поперековий відділ хребта де є протрузії є грижі.Болі постійні і сильні,постійно на знеболюючих.Потрібна допомога щоб відновити мій хребет.Ще лишилось трішки я знову буду з вами.

 

Про свої поїздки в зону АТО вона каже, що були моменти, коли справді доводилось вірити в те, що народились в сорочці. Також дякує всім, хто ризикував життям заради спільної справи — допомоги нашим бійцям.

 

 Відео розміщене на сторінці Алли Чонгар: https://www.facebook.com/profile.php?id=100008474532860&fref=ts

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Інтерв'ю
«Все почалося з малини»: військовий з Тернополя створив найбільший ягідний кооператив та відкрив «Сокарню»
20:10, 23 Жовтня, 2024

Військовий з Тернополя створив найбільший ягідний кооператив

ТОП новини тернопільщини: