Аферисти роз’їжджають на авто і дурять жителів райцентрів

Опубліковано:
20 Серпня, 2016 о 13:43

12 тисяч гривень видурили у пенсіонерки з Бережан шахраї. 77-річна жінка потрапила у пастку до аферистів випадково, просто посеред вулиці.

 



З машини вийшли чоловік і жінка, почали розпитувати, як потрапити до лікарні. Пенсіонерка погодилась проїхати з ними та показати дорогу. В салоні авто жінка почула слізну історію, як товариш приїжджих потребує термінового лікування. Хвилювалися, що не встигли обміняти долари на гривні. Старенька, зжалившись, погодилась обміняти валюту незнайомцям. Вже у себе вдома винесла шахраям усі заощадження. Оскільки сума була неповною, чоловік і жінка повідомили, що залишають сумку із грошима, а згодом повернуться. Забрали натомість гроші пенсіонерки і поїхали. Довго жінка чекала на повренення незнайомців. Коли ж вони так і не з’явилися, – відкрила сумку. Побачене ошелешило: замість пачки грошей знайшла лише 50 доларів. Бережанка звернулась за допомогою до правоохоронців. Зловмисників розшукують.

 

За матеріалами ГУ Національної поліції України в Тернопільській області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Володимир Драбчук
09:43, 28 Вересня, 2024

Ветеран війни з Тернополя іде в гори у військовій амуніції, аби зібрати кошти для піхотинців

ТОП новини тернопільщини: