Адмінбудівлі тепломереж через борг відключили світло

Опубліковано:
3 Листопада, 2015 о 09:23

Тернополяни повідомляють, що в “Тернопільміськтеплокомуненерго” – аварійна ситуація. Мовляв, через борги їм вимкнули світло. В адміністрації тепломереж натомість переконують – у них жодних проблем нема.

 

Що ж трапилось, ми поцікавились телефоном у керівника тепломереж Андрія Чумака. Він озвучену тернополянами інформацію заперечує.

– Що ви маєте на увазі під «аварійною ситуацією»? – каже він. – Не знаю, хто вам таке міг повідомити. У нас нема ніякої аварійної ситуації. Аварійна – це коли створюються якісь проблеми для наших споживачів. В іншому випадку – це наші дрібні проблеми, які ж відразу вирішуються. Кожен день щось може зламатись і ми відразу ж вирішуємо проблему. Нема у нас ніяких аварійних ситуацій. 

Натомість  у прес-службі ВАТ “Тернопільобленерго” інформацію про відключення електропостачання підтвердили.
– У тепломереж борг – майже п’ять мільйонів гривень, – кажуть тут. – Частина боргу – ще з минулого року. Однак тернополянам нема за що хвилюватись:  від електропостачання відключили лишень адмінбудівлю КП.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Інтерв'ю
«Все почалося з малини»: військовий з Тернополя створив найбільший ягідний кооператив та відкрив «Сокарню»
20:10, 23 Жовтня, 2024

Військовий з Тернополя створив найбільший ягідний кооператив

ТОП новини тернопільщини: