А ви знаєте, з якої ноги треба вставати вранці?

Опубліковано:
7 Вересня, 2016 о 07:23

Чи можна уявити  німця або американця, який каже : «Ти що, сьогодні не з тієї ноги встав (встала)?». Звісно, що ні. Якщо хтось дуже злий, або не в гуморі, то іноземець радше подумає або й запитає приміром так: «У тебе що, внутрішній конфлікт?».   

 



«Ти що, сьогодні не з тієї ноги встав?» – це класична фраза всіх українців у всі часи та епохи … Річ у тім, що територія, на якій розташована сучасна Україна (прадавня назва Оріяна) – просто «нафарширована» ведичними знаннями. Наші пращури, які були одним-єдиним цілим із природою, з довколишнім світом, володіли ними і керувались у повсякденному житті. Сучасники, які літають сьогодні в космос і не проти гайнути до іншої Галактики або сонячної системи, досконало володіють новітніми технологіями тощо, але іноді не знають елементарних речей про… самих себе. Рештки ведичних знань, як ті осколки, дійшли до нас у вигляді різних шматків фраз, прислів’їв, приказок.

 

І якщо вас раптом  хтось колись так запитає, то спробуйте поставити йому зустрічне питання: «А ти, що, може, знаєш з якої ноги треба вставати?». Наперед передбачаю неабияке здивування на обличчі вашого співрозмовника. Адже з давніх-давен всі звикли під вищезгаданою фразою розуміти, що мова йде про людину, яка веде себе неадекватно: гнівається, дратується. Ще й може під час розмови кинути фразу: «Та він ( вона) мені вже в печінках сидить», або ще «Та він мені вже всі печінки виїв». Механічно повторюючи ці фрази, люди навіть не замислюються над їхньою глибинною сутністю, над їхнім первісним значенням.

 

Коли ж ми відкриємо атлас енергетичної будови людини, то побачимо, що з внутрішнього боку правої ноги (від великого пальця і вгору до печінки) тягнеться меридіан печінки. Печінка дуже важливий орган людини. Ще не народився той лікар, який би зумів зробити пересадку цього органу, наскільки він важливий і наскільки небезпечно «від’єднувати» його від інших органів і систем в організмі. Печінку ще називають «кухаркою», бо пропускає  через себе, все, що «відправляємо» до рота, одним словом –  фільтрує. Також вона має дивовижну властивість: мов губка збирає і накопичує в собі енергетичні вібрації гніву людини, роздратування. Бо всі ці «досягнення» людської поведінки нікуди не зникають. Насправді ж, печінка за своєю природою любить радість, впевненість, але коли людина діє протилежно, то тоді їй (печінці) дістається по повній програмі. Її місія фільтрувати негативні емоції. Щоб ви краще зрозуміли: легені записують «на себе» образи, недовіру, нирки – страхи, серце – непрощення тощо.  І ось цей не проявлений гнів перекриває потік енергії, який рухається до печінки. Однак це ще не все…

 

Все відбувається за принципом гри у «доміно». Далі порушується звичайний робочий ритм виділення жовчі (через це у жовчному міхурі виникають всі «умови» для утворення камінців). А додайте сюди ще й неправильне харчування: алкоголь, надмірно жирну їжу, концентрати, всіляку «хімію». Отже за будь-якої ситуації вставати вранці треба (опустити з ліжка) з правої ноги. Але не просто  –  опустити і стати на неї. Треба міцненько стукнути (акцент на п’ятку) об підлогу. У такий спосіб ми активізуємо печінковий меридіан (від такого ранкового стресу він «викине» із себе негативну енергію, яка, наприклад, назбиралась за минулий день і встигла за ніч застоятись).  Відтак меридіаном  вільно і спокійно почне рухатись свіжа енергія. Після такої  процедури ми  зранку будемо спокійні і ніхто не зможе нас вивести з рівноваги: бо в нас не буде «гачечка», за який могла б «зачепитись» якась кинута спересердя нашими домашніми фраза чи репліка. Бо ж відомо, що подібне притягає подібне. А ще якщо ви візьмете собі за правило і прочитаєте ранкові молитви, і наповните ауру (біополе) молитовними позитивними вібраціями, то як справжній Воїн Світла ( у Коельйо) зможете сміливо вирушати за поріг: на роботу чи просто у своїх справах.

 

До слова. Під час однієї з поїздок до Індії познайомилась з цікавою людиною, лікарем аюрведи.  Аюрведа – праматір сучасної медицини. Аюр (санскрит) – в перекладі означає – трава, а веда – знання. Уявіть собі, цей лікар спить тільки на підлозі. Робить це з великої шани і любові до матінки землі, яка його годує і одягає (бо всі матеріальні цінності і блага в результаті обробки ми й справді отримуємо із землі, просто над цим ніколи не замислюємось). Так от,  відразу після сну він завжди торкається лівою рукою до підлоги (до землі) з обов’язковою подячною молитвою. Чому лівою? Бо зліва – серце, а воно, як відомо,  джерело Божественної любові та енергії.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Інтерв'ю
Інтерв'ю з випускницею ТНПУ Христиною Луцик
19:13, 7 Жовтня, 2024

Христина Луцик: кожен день — це боротьба за життя. Інтерв’ю з випускницею ТНПУ

ТОП новини тернопільщини: