«…ми віддамо вам гроші»! – реклама, що обурює тернополян

Опубліковано:
13 Жовтня, 2015 о 08:23

Часто з екранів телевізорів чуємо такі переконливі рекламні ролики, у яких продукцію представляють, як найкращу, яка точно піде покупцям на користь і такої більше ніде не знайдеш. Та часто наприкінці реклами звучить фраза, яка просто обурює глядачів, і вкотре її почувши, тернополянин пан Богдан вирішив перевірити, чи то кажуть правду, чи брешуть.

 



«Якщо цей шампунь вам не допоможе – ми повернемо вам гроші! – треба ж відповідати за свої слова. От і я послухав мудру рекламу і придбав той чудесний шампунь, який мав зробити з мого волосся просто диво. Мав певні проблеми, волосся дуже випадало, мабуть я це буває восени –  гіповітаміноз. А тут почув, що є в продажі лікувальний шампунь, він зупиняє випадання волосся, відновлює його структуру, робить блискучим і так далі. І що? Користувався цим продуктом тривалий час…. і жодних змін. Тут я згадав, що жіночий голос у рекламі запевнив: якщо річ не дасть ефекту – покупцям повернуть гроші. Прийшов до магазину, де купував шампунь і кажу, що цей засіб не ефективний, поцікавився, хто мані має повернути обіцяні гроші. Продавець звісно ж сказала, що магазин лише посередник, який продає, тому треба звертатися до виробника. Подзвонив я на виробництво, там мені відповіли, що їхні товари бездоганні і мови не може бути про те, що вони не якісні та не виправдовують себе, просто одній людині він підходить, а іншій – ні. От і залишився я ні з чим. Ніяких питань би не виникало у мене, якби не ця марна фраза «… ми віддамо вам гроші». Закликаю усіх виробників відповідати за якість своєї продукції і не дурити покупців. Те що хтось набиває ціну – зовсім не означає, що товар буде мати успіх», – розповів пан Богдан.

 

А ще, чоловік додав, що хороший товар реклами не потребує.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Інтерв'ю
«Вчасна домедична допомога на полі бою – це врятоване життя як побратимів, так і своє власне», - бойовий медик
10:20, 21 Жовтня, 2024

«Вчасна домедична допомога на полі бою – це врятоване життя як побратимів, так і своє власне», – бойовий медик

ТОП новини тернопільщини: