Волонтери «Самооборони Тернопільщини»  просять допомоги бійцям і «робочих рук»

Опубліковано:
20 Липня, 2015 о 15:40

Волонтери «Самооборони Тернопільщини» просять людей допомагати бійцям АТО, адже останнім часом склад майже порожній, а бійці щодня потребують їжі, одягу, речей особистої гігієни і так далі.  Представник «Самооборони Тернопільщини» Лілія Мусіхіна розповідає, що на штабі, аби заробити гроші на потреби військових, власноруч виготовляють чаї, в’яжуть і шиють одяг, вишивають картини і усе це продають в Україні та за кордоном. То ж волонтери просять людей долучатися до роботи: допомагати в’язати, вишивати, шити, пекти хліб, різати трави на чаї, фасувати ліки в аптечки.

 



Благодійників закликають приносити одяг та літні берці, їжу: макарони, крупи, м’ясні консерви в жерстяних банках, згущене молоко, а через місяць, коли буде уже холодніше  – сало та продукти більш калорійні, які надовго даватимуть воїнам відчуття ситості. Також потрібні насіння соняшника і гарбуза, кунжут, родзинки, сухофрукти, мед та  горіхи, щоб виготовляти енергетичні батончики. Серед техніки зараз необхідні автомобілі, реанімобілі, евакуатори, оптичні прилади (особливо тепловізори), метеостанції. Волонтери наголошують, що тільки разом зможемо подолати ворога, то ж просять людей не бути байдужими.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Інтерв'ю
«Все почалося з малини»: військовий з Тернополя створив найбільший ягідний кооператив та відкрив «Сокарню»
20:10, 23 Жовтня, 2024

Військовий з Тернополя створив найбільший ягідний кооператив

ТОП новини тернопільщини: