90% кримчан які, взяли російський паспорт, зберігають і український

Опубліковано:
23 Квітня, 2015 о 10:04

Драма лише в тому, що 90% тих хто взяв російський документ, зберігає український. Як відділити українські зерна від рашистських плевели у цьому разі, залишається дилемою.

 



Українські прикордонники на межі з окупованим Кримом тепер мають змогу перевірити, чи немає у осіб, що перетинають кордон, російського паспорта. Про це в Facebook написав мешканець Сімферополя під ніком Ali Tatar-zade (кримський татарин і патріот України.-ПУ). Патиріоти України наводять текст поста без змін.

 

«Це прогрес. На кордоні окупованого Криму з Україною тепер пробивають по базі даних, чи є в імярєка російський паспорт. Він каже, мамай клянусь, нє брал. Йому кажуть, що ж ти пі*діш, вот номєр твого паспорту. Він каже, мамай клянусь, нє палучал. Потім він питає: а як ви б*я дізнались. Вони кажуть: купили за ящік водкі», — пише користувач.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #база, #горілка, #Крим, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #пастпорт, #прикордоники, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Інтерв'ю
Інтерв'ю з випускницею ТНПУ Христиною Луцик
19:13, 7 Жовтня, 2024

Христина Луцик: кожен день — це боротьба за життя. Інтерв’ю з випускницею ТНПУ

ТОП новини тернопільщини: