До краян і надалі телефонують шахраї, які представляються банківськими працівниками та виманюють у них гроші. Так, до тернополянина зателефонував незнайомець, який представився працівником банку. Все відбувалося за традиційною схемою – пройдисвіт повідомив, що з картки чоловіка нібито намагалися зняти кошти, тому необхідно змінити пароль. Чоловік, нічого не підозрюючи повідомим свій пін-код аферисту.  В результаті позбувся усіх заощаджень – майже 27 тисяч гривень.

 



Інший тернополянин у схожий спосіб позбувся аж 80-ти тисяч гривень. Метод – традиційний – зміна паролів картки шахрайським способом. Чоловік сам того не підозрюючи, перевів аферистам у гаманець власні кошти. Правоохоронці вкотре просять краян бути обачними та не розголошувати своїх банківських даних стороннім особам, ким би вони не представлялись.

 

За матеріалами ГУ Національної поліції України в Тернопільській області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Володимир Драбчук
09:43, 28 Вересня, 2024

Ветеран війни з Тернополя іде в гори у військовій амуніції, аби зібрати кошти для піхотинців

ТОП новини тернопільщини: