62 спортсмени та тренери напередодні професійного свята отримали нагороди від Тернопільської ОВА

Опубліковано:
14 Вересня, 2024 о 22:55

Напередодні Дня фізичної культури та спорту в Україні, який святкують 14 вересня 2024 року, в Тернопільській обласній державній адміністрації відбулося урочисте нагородження кращих спортсменів та тренерів регіону. Захід підкреслив важливість спорту в часи війни та відзначив досягнення тернопільських атлетів на міжнародній арені.



Відзначення спортивних досягнень в умовах війни

Заступник начальника Тернопільської ОВА Віктор Устенко провів церемонію нагородження, відзначивши роль спорту в сучасних реаліях України. У своєму виступі він наголосив:

“Повномасштабна війна змінила життя кожного з нас, але попри всі труднощі спорт залишається тією силою, яка підтримує наш дух, зміцнює тіло і допомагає долати найскладніші випробування. Ваш внесок у розвиток спорту сьогодні набуває особливого значення”.

Масштаб нагородження та категорії відзначених

Грамотами та подяками Тернопільської ОВА було нагороджено 62 особи, що представляють різні сфери спортивного життя області:

  • Спортсмени-призери чемпіонатів світу та Європи
  • Тренери спортивних шкіл
  • Викладачі фізичного виховання
  • Представники спортивних федерацій

Це нагородження охопило широкий спектр спортивних дисциплін та підкреслило різноманітність спортивних досягнень Тернопільщини.

Погляд у майбутнє українського спорту

Незважаючи на поточні виклики, керівництво області висловило оптимізм щодо майбутнього спорту в Україні. Вони підкреслили віру в перемогу України та роль спорту у відновленні країни. Особлива подяка була висловлена спортсменам за гідне представлення Тернопільщини на світових аренах, що підкреслює важливість спортивної дипломатії в сучасних умовах.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Вiктор Устенко, #день фізкультури і спорту, #нагородження, #тернопільські спортсмени, #ТОДА
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Ірина біля офісу компанії Google, де керує розробкою двох мобільних додатків.
12:19, 5 Вересня, 2024

Від прибиральниці до консультантки великих IT-компаній: історія уродженки Тернопільщини у Кремнієвій долині

ТОП новини тернопільщини: