27 жовтня у «Перемозі» підприємці пропонуватимуть вакансії тим, хто шукає роботу

Опубліковано:
19 Жовтня, 2016 о 18:13

27 жовтня о 12.00  год. у Тернополі в Українському Домі «Перемога» відбудеться ярмарка вакансій. «Безробітним тернополянам представники 20 підприємств пропонуватимуть робочі місця у різних сферах діяльності, а саме у сферах  інформаційних технологій, торгівлі, ресторанного бізнесу та ін.. А ще бажаючі зможуть взяти участь у тренінгах та семінарах. Також на захід запрошують студентів і навіть школярів, які ще не визначилися з майбутньою професією», – розповідає директор обласного молодіжного центру праці Ірина Яремчук.  

«Такі ярмарки вакансій у Тернополі проводять уже більше 5-ий рік поспіль, але вдруге – у рамках Всеукраїнського проекту «Дні Кар’єри «Profit day». Цьогоріч ярмарки вакансій у рамках цього проекту пройдуть у 10-ти містах України. Нещодавно цей захід провели у Луцьку і можу сказати, що він мав успіх, адже прийшли на нього близько півтори тисячі зацікавлених людей, які багато корисного там почерпнули», – каже керівник проекту – ярмарка вакансій «Рrofit day» Святослав Абрам’юк.



Менеджер проекту «Profit day» у Тернополі Олена Батовська наголошує що ярмарок вакансій – це хороша нагода знайти роботу людям різного віку: «Якщо зараз здебільшого до праці запрошують молодь і уже з досвідом роботи – то на ярмарку вакансій радимо приходити і людям старшого віку, і тим, у кого досвіду роботи немає. Знайти те що потрібно – зможе кожен. А ще, на ярмарку вакансій прийдуть успішні, відомі люди, які ділитимуться власним досвідом, розкажуть про свою історію успіху та навчать, що робити, аби досягти бажаного результату».

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: