Марія Дубас
Марія Дубас

Журналістка, редакторка стрічки новин

25 тисяч зникли з кишені: крадіжка в Бучачі

Опубліковано:
28 Жовтня, 2024 о 18:25
Крадіжка
Викрадені кошти. Національна поліція.

Бучацькі поліцейські розшукали зловмисника, який викрав майже 25 тисяч гривень у місцевого бізнесмена. Поліцейські за допомогою камер відеонагляду оперативно встановили особу, причетну до крадіжки.

Крадіжка
Викрадені кошти. Національна поліція.

Бучацьким правоохоронцям надійшло повідомлення від місцевого жителя про те, що з його кишені куртки викрали майже 25 тисяч гривень. Потерпілий працює приватним підприємцем і мав передати ці кошти торговому представнику за товар. Зі слів чоловіка, куртку він залишив поблизу свого магазину, а коли повернувся, то гроші вже зникли — повідомляє поліція.



Поліцейські переглянули відео з камер спостереження, розміщених в торговому закладі, та встановили особу, причетну до крадіжки. Ним виявився житель Трибухівської громади. Крадене він намагався заховати під шифером на своїй ділянці. Але поліцейські знайшли та вилучили кошти.

За цим фактом слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 4 ст. 185 (крадіжка, вчинена в умовах воєнного стану) Кримінального кодексу України. Чоловіку загрожує від 5 до 8 років позбавлення волі.

Вирішується питання про оголошення фігуранту підозри. Триває досудове розслідування.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Головне управління Національної поліції в Тернопільській області
Теги: #бучач, #злодій, #крадіжа
Коментарі





Інтерв'ю
Тернопільська митниця – надійний вибір для підприємців та компаній, які імпортують товари, – керівник Юрій Мацібора
21:35, 25 Жовтня, 2024

Тернопільська митниця – надійний вибір для підприємців та компаній, які імпортують товари, – керівник Юрій Мацібора

ТОП новини тернопільщини: