Патріотичну акцію «Вільні та нескорені» організували студенти Класичного університету Тернополя

Опубліковано:
12 Березня, 2024 о 22:13

У межах проведення патрiотичної акцiї «Вiльнi та нескоренi», яку започаткував Благодiйний Фонд «Легiон добротворцiв», студенти Захiдноукраїнського нацiонального унiверситету виготовили та  замiнили на Майданi волi у Тернополi старi синьо-жовтi стяги на новi.

Прапори iз назвами населених пунктiв України та пiвострова   Крим уособлюють згуртованiсть та нескоренiсть нашого народу, символiзують любов до держави та вiру у єдину, неподiльну, незалежну Батькiвщину. Синьо-жовта палiтра стягу втiлює у собi не лише кольори, а й багатовiкову iсторiю та дух українцiв, якi прагнуть жити у вiльнiй i самостiйнiй державi.



Пiдтримуючи iнiцiативу, студентський директор навчально-наукового iнституту мiжнародних вiдносини iм. Б.Д.Гаврилишина Михайло Федуник сказав: «Ми повиннi пам’ятати про усi нашi мiста, нагадувати людям про те, що вiйна росiї проти України триває, а тому потрiбно бути сильними та об’єднаними заради нашого майбутнього. Сьогоднi мiльйони українцiв вiддають найцiннiше – своє життя, щоб наш прапор гордо майорiв у всiх куточках країни. Для кожного iз нас це не просто полотно – це оберiг та святиня!»

Лише разом i тiльки пiд українськими кольорами ми – незламнi!

Фото: ЗУНУ

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Ірина біля офісу компанії Google, де керує розробкою двох мобільних додатків.
12:19, 5 Вересня, 2024

Від прибиральниці до консультантки великих IT-компаній: історія уродженки Тернопільщини у Кремнієвій долині

ТОП новини тернопільщини: