Цінний подарунок Тернопільській ОУНБ – видання стане гідним поповненням фонду краєзнавчої літератури бібліотеки

Опубліковано:
7 Березня, 2024 о 22:13

4 березня 2024 року в Тернопiльську ОУНБ завiтав Михайло Тимошик, краєзнавець, громадсько-полiтичний дiяч, кандидат економiчних наук, депутат Тернопiльської обласної ради, голова постiйної комiсiї з питань духовностi, культури, свободи слова, iнформацiї та розвитку громадянського суспiльства Тернопiльської обласної ради, член Наукового товариства iменi Тараса Шевченка.

Пан Михайло подарував нашiй книгозбiрнi авторську монографiю «Тернопiльська фалеристика ХХ – ХХI столiття: iсторiя становлення, виробники продукцiї, рiзновиди, особистостi» (мiсто Харкiв, 2023). Книга є продовженням двох попереднiх видань: «Медалi Тернопiльщини» 2016 року i «Значки та медалi Тернопiлля» 2018 року, збагачена новими матерiалами та цiкавими зображеннями.



Це наукове видання стане у пригодi всiм, хто цiкавиться українською iсторiєю та фалеристикою (допомiжна iсторична дисциплiна, яка займається вивченням iсторiї орденiв, медалей, значкiв i взагалi будь-яких нагрудних знакiв). Всього у додатках мiстяться зображення та назви 819 значкiв та 437 медалей.

null

Фото з мережі Інтернет

Сподiваємось, що це цiнне видання стане гiдним поповненням фонду краєзнавчої лiтератури нашої бiблiотеки.

Висловлюємо подяку Михайлу Тимошику та спiвавтору Миколi Москалюку за вагомий внесок у наукове дослiдження iсторiї Тернопiльщини.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Ірина біля офісу компанії Google, де керує розробкою двох мобільних додатків.
12:19, 5 Вересня, 2024

Від прибиральниці до консультантки великих IT-компаній: історія уродженки Тернопільщини у Кремнієвій долині

ТОП новини тернопільщини: