Григорію Козловському вручили відзнаку «За сприяння Збройним Силам України» від Валерія Залужного

Опубліковано:
12 Лютого, 2024 о 16:05

Григорій Козловський – відомий львівський меценат та волонтер, засновник футбольного клубу «Рух». З самого початку повномасштабного вторгнення він активно допомагає українському війську. Наші захисники регулярно отримують від мецената різноманітне спорядження, техніку, дрони тощо.

Роботу Григорія Козловського та усієї «жовто-чорної» команди було відзначено нашими військовими: вони подякували Григорію Козловському за підтримку та вручили йому відзнаку «За сприяння Збройним Силам України» від імені Валерія Залужного.



null

Григорій Козловський подякував за неочікувану, але дуже цінну для нього нагороду, зазначивши, що підтримка ЗСУ –  це обов’язок кожного українця. І головна нагорода чекає нас усіх, це – Перемога України.

Також засновник «Руху» отримав у подарунок бойову гуцульську сокиру, на якій є магічне гравіювання як символ бойового духу і незламності, а також цитата з фільму «Довбуш» і автограф відомого українського актора Олексія Гнатковського.

null

«Дуже приємно отримати такий цікавий та оригінальний подарунок. Я ціную українську історію, тому такі автентичні речі мені дуже подобаються», – сказав Григорій Козловський.

«Для мене це дуже неочікувана відзнака, особливо – від Валерія Залужного, Надзвичайно приємно, що військові високо оцінили нашу допомогу, але головна нагорода в нас ще попереду – Перемога України над російськими загарбниками. Ми з командою не робимо нічого особливого, адже зараз допомагати захисникам – обов’язок кожного українця. ФК «Рух», Emily Resort, БО «Фонд допомоги Україні «Рух у майбутнє» – усі ми постійно щось відправляємо військовим, реагуємо на їхні запити та забезпечуємо всім необхідним” – додав меценат.

null

Григорій Козловський раніше вже отримував найвищу нагороду для цивільних за благодійну допомогу Збройним Силам України. У травні 2022 року Григорій Козловський отримав «Знак Пошани» – державну нагороду Міністерства оборони України.

Засновник ФК «Рух» наголосив на необхідності підтримувати українських військових та закликав усіх українців спільно наближати Перемогу над окупантами.

«На превеликий жаль, наше суспільство зараз почало звикати до реалій війни. Ще в перший рік повномасштабної війни всі допомагали, чим могли, адже розуміли, що ми можемо втратити свою незалежність. Але зараз видно, що люди втомлюються. Та ми не можемо опустити руки, а для цього слід підтримувати нашу армію та допомагати нашим захисникам, і кожен з нас повинен долучатися до того, щоби наближати нашу Перемогу над ворогом. Не будьте байдужими та допомагайте Збройним Силам України», – зазначив Григорій Козловський.

Григорій Козловський підтримує військових всім чим може, зокрема, долучився до ініціативи «Пташки Перемоги». Адже допомога війську – це найголовніше, що сьогодні повинен робити кожен українець, щоби наші Збройні Сили могли нищити ворога. Внесок меценатів та волонтерів у спорядження наших захисників дуже потрібний і вагомий.

«Сьогодні ці «пташки» нищать ворогів на фронті, і чим подібних приладів буде більше, тим ближчою буде наша Перемога», – розповів один зі співзасновників ініціативи «Пташки Перемоги» Олександр Тіщенко.

Лише в лютому Григорій Петрович Козловський разом з Emily Resort перерахували 2 мільйони гривень на протезування поранених українських бійців та постраждалих цивільних, котрі зараз проходять реабілітацію у Superhumans Center. А вже наступного місяця меценат та «жовто-чорні» планують перерахувати щонайменше 2 мільйони гривень Національному реабілітаційному центру Unbroken.

null

Паралельно доброчинці підтримують низку бригад та постійно перебувають з ними на зв’язку, щоби оперативно реагувати на їхні запити.

«Я вдячний всім членам нашої команди за те, що вони долучаються та активно допомагають ЗСУ, і цей процес триватиме. Я дуже радий, що Emily Resort та футбольний клуб «Рух» додали маленьку краплинку в ту чашу перемоги, яка на нас чекає в майбутньому», – резюмував Григорій Петрович Козловський.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: