Які 50-дюймові телевізори мають попит в Україні: 3 цікаві моделі для кіноманів

Опубліковано:
12 Лютого, 2024 о 14:23

Сучасні телевізори з діагоналлю 50 дюймів виготовлені у стильному дизайні та мають низку корисних функцій. Серед них — підтримка Smart TV з можливістю перегляду YouTube контенту або фільмів з кінотек, ігровий режим, відтворення відео у форматі Full HD та 4К тощо. Пропонуємо ознайомитися з популярними моделями, що мають попит серед відвідувачів порталу E-Katalog.

Samsung UE-50BU8002

Цей телевізор 50 дюймів від Samsung є представником лінійки Series 8, що виконана в дизайні AirSlim: тонкий корпус завтовшки 26 мм має сумісність з кріпленнями VESA 200х200мм. Продуктивність і якість оброблення відеосигналу забезпечується потужним процесором Crystal 4K. Інноваційна технологія Picture Quality Index 2200 підвищує плавність відтворення відеоматеріалів у форматі до HDR 10+. З переваг пристрою — потокова передача даних через AirPlay 2, голосове керування, 20-ватна акустика з сабвуфером і пульт ДК на базі сонячної батареї. 



TCL 50C645

Збалансована модель смарттелевізора бренду TCL працює на базі платформи Google TV, що забезпечує зручний пошук і перегляд відеоматеріалів згідно з глядацькими уподобаннями. Серед переваг пристрою — вбудований Chromecast і підтримка голосових команд через Google Assistant та Amazon Alexa. Завдяки роздільній здатності 4К (3840х2160) OLED-модель відтворює чітке та якісне зображення без зон локального затемнення. Функція Game Accelerator дозволяє подвоїти стандартну частоту оновлення екрана в ігровому режимі. Чисте і насичене звучання реалізується завдяки вбудованій акустиці з 2 динаміків сумарною потужністю 20 Вт. Для стійкості розташування на корпусі ТВ-панелі є пара бічних ніжок і монтажні отвори для настінного кронштейна.

Philips 50PUS8818

null

Фото з мережі Інтернет

Роздільна здатність 50-дюймового телевізора з лінійки Philips The One становить 3840х2160, частота оновлення екрана — 120 Гц. Модель підтримує відтворення контенту в HDR-форматі (до 4К). З явних переваг моделі — високоякісна аудіосистема з 4 динаміків, Play-Fi, трибічне фонове підсвічування Ambilight, магазин програм Google Play тощо. На корпусі розташовані порти HDMI з підтримкою VRR, ALLM, AMD FreeSync Premium. Для настінного кріплення варто окремо придбати кронштейн з габаритами 200х300 мм.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: