6 порад як обрати ідеальну Bluetooth колонку

Опубліковано:
6 Лютого, 2024 о 09:50

Bluetooth колонки надзвичайно популярні не лише через їх портативність, а й через їхню якість звуку, що постійно покращується. Ціна, дизайн і на що ще слід звернути увагу, вибираючи колонку Bluetooth. Ми пропонуємо деякі особливості, на які варто звернути увагу, щоби купити блютуз колонку, яка буде ідеальною для вас.

Найважливіші параметри при виборі бездротової колонки

На ринку доступно багато різних моделей Bluetooth колонок. На які параметри звернути особливу увагу? До найважливіших належать:



  • потужність – це один із ключових аспектів. Для опису цієї функції виробники використовують абревіатуру RMS (середньоквадратичний корінь). Індикатор використовується для визначення максимально допустимої потужності динаміка без спотворення звуків. Цей параметр в середньому становить близько 10 Вт, але хороша бездротова колонка може працювати з потужністю до 20 Вт;
  • діапазон – це значення визначає відстань, на якій колонка Bluetooth може знаходитися від пристрою, з яким він з’єднаний. Найпростіші пристрої працюють в радіусі 10 м від стільникового телефону або планшета.
  • час роботи – до важливих параметрів також відноситься кількість годин роботи на одному заряді акумулятора. Найдешевші моделі дозволяють слухати музику протягом декількох годин, але кращі, але дорожчі, підходять для прослуховування музики до кількох годин;
  • довговічність   варто звернути увагу на клас стійкості IP, в якому перша цифра вказує на пилонепроникність, а друга – на водонепроникність. Якщо ви плануєте брати колонку із собою на пляж або в похід, бажано мати потужнішу модель.

Вибір бездротової колонки залежить в основному від бюджету, який ви готові витратити на її придбання. Хороша колонка повинна мати потужний акумулятор, бути водонепроникною і мати «чистий» звук.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Ірина біля офісу компанії Google, де керує розробкою двох мобільних додатків.
12:19, 5 Вересня, 2024

Від прибиральниці до консультантки великих IT-компаній: історія уродженки Тернопільщини у Кремнієвій долині

ТОП новини тернопільщини: