Новий колективний договір затвердили під час конференції колективу ТНПУ

Опубліковано:
27 Січня, 2024 о 09:05

У Тернопільському національному педагогічному університеті імені Володимира Гнатюка пройшла Конференція трудового колективу. Учасники обговорили ключові аспекти попереднього колективного договору, та одноголосно затвердили новий на 2024-2025 роки.

Про це розповідають на сайті вишу.



До слова, попередній договір був введений в дію чотири роки тому. У 2022 році у зв’язку із введенням воєнного стану колективний договір в університеті не затверджувався.

Колективний договір є локальним нормативним документом Тернопільського національного педагогічного університету імені Володимира Гнатюка, який, відповідно до чинного законодавства, регламентує трудові та соціально-економічні відносини між адміністрацією і трудовим колективом, гарантує захист прав та інтересів усіх працівників.

Окрему увагу на Конференції приділили питанням взаємодії адміністрації та студентства. Деталі щодо цього напрямку співпраці висвітлені в додатку №6 до колективного договору.

Рішення, прийняті на конференції, спрямовані на покращення робочих умов та створення більш сприятливого середовища для навчання та розвитку студентів.

null

Фото з мережі Інтернет
null

Фото з мережі Інтернет

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Ірина біля офісу компанії Google, де керує розробкою двох мобільних додатків.
12:19, 5 Вересня, 2024

Від прибиральниці до консультантки великих IT-компаній: історія уродженки Тернопільщини у Кремнієвій долині

ТОП новини тернопільщини: