Працівники ТНПУ отримали дипломи та атестати наукових ступенів і вчених звань

Опубліковано:
26 Січня, 2024 о 09:05

Під час планового засідання Вченої ради ректор Тернопільського національного педагогічного університету імені Володимира Гнатюка Богдан Буяк вручив дипломи та атестати наукових ступенів і вчених звань працівникам вишу та здобувачам третього освітньо-наукового рівня.

Про це йдеться на сторінці університету.



Дипломи доктора філософії за спеціальністю “Професійна освіта” отримала Галина Анатоліївна Діда, за спеціальністю “Філологія” — Катерина Василівна Трачук.

Атестати доцента Богдан Богданович вручив доценту кафедри іноземних мов Оксані Іванівні Мазур, завідувачу кафедри математики та методики її навчання Ганні Володимирівні Гоменюк, доценту кафедри всесвітньої історії та релігієзнавства Степану Васильовичу Прийдуну та викладачу кафедри географії та методики її навчання Сергію Володимировичу Гулику.

Атестат професора отримала в.о. завідувача кафедри української та зарубіжних літератур і методик їх викладання Наталія Русланівна Грицак.

Ректор Тернопільського національного педагогічного університету Богдан Буяк привітав працівників, яким були вручені дипломи та атестати наукових ступенів і вчених звань, подякував за плідну, наполегливу працю, побажав подальших звершень, особистих та професійних досягнень.

Фото: ТНПУ. 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Ірина біля офісу компанії Google, де керує розробкою двох мобільних додатків.
12:19, 5 Вересня, 2024

Від прибиральниці до консультантки великих IT-компаній: історія уродженки Тернопільщини у Кремнієвій долині

ТОП новини тернопільщини: