Наша школа англійської SpeakWell.ua — лише за цікаве й насичене навчання, адже так воно стає в рази ефективнішим! Тому нижче ми з вами поділимося добіркою англомовних онлайн-журналів, де можна знайти чимало корисної інформації. Таким чином ви не лише покращите навички читання та поповните словниковий запас, а й здобудете нові знання щодо культури, природи, мистецтва, моди й інших сфер життя.

Підвищте професійний рівень вашої команди – оберіть наші корпоративні курси англійської мови: https://speakwell.ua/corporate та забезпечте своїм співробітникам ключ до глобального бізнес-спілкування сьогодні!



Наука та технології

Popular Science

Журнал розповідає про нові відкриття у світі науки й техніки, викладаючи складні концепції у доступній для розуміння формі. Додатково у виданні розкриваються теми сільського господарства, клімату, тваринного світу, здоров’я людини, а також є особливо корисна рубрика з лайфхаками та порадами «‎Зроби сам».

MIT Technology Review

Ще один цікавий ресурс для тих, хто цікавиться науково-технічними новинками, а також тенденціями в дослідженнях. Одразу зазначимо, що матеріал більше підійде для рівнів В2 і вище. Статті стосуються таких тем, як проривні технології, штучний інтелект, біотехнології, зміна клімату й енергетики тощо.

Новини й аналіз

Time Magazine

Це джерело актуальних новин і подій, що відбуваються щодня по всьому світові. З ним ви вивчите багато лексики зі сфери політики, економіки, соціальних наук. І, крім того, будете в курсі останніх трендів у західній культурі, адже тут публікуються такі рейтинги, як «‎Людина року», «‎100 найвпливовіших людей» і подібні.

The Economist

Ще один популярний ресурс, який висвітлює останні світові події. Актуальні новини можна подивитися як про культуру, так і про політику. А якщо ви не хочете читати довгі статті, є розділ зі стислими новинами «The world in brief».

Природа й екологія

National Geographic

Цей журнал здатний перенести вас у неймовірну подорож в інший куточок планети. Всі статті супроводжуються захопливими фотографіями, особливо коли йдеться про окремі фоторепортажі. Теми тут найрізноманітніші: природа, культура, наука, історія, навколишнє середовище. Сайт дає доступ до великої кількості матеріалів, хоч нові випуски потребують підписки. А крутий бонус — це безплатні подкасти в аудіоформаті з готовою текстовою розшифровкою.

BBC Wildlife

Це інтернет-видання спеціалізується на дикій природі та світі тварин. Тут можна почитати чимало цікавих історій про життя в диких умовах, різноманітні екосистеми, факти про флору та фауну, а також психічне здоров’я людини та нерозривний його зв’язок з природою.

Література та мистецтво

The New Yorker

Журнал славиться своїми літературними творами, гумористичними замальовками, репортажами та культурними оглядами. В ньому можна зустріти тексти від середнього до просунутого рівня англійської, а карикатури підійдуть для початківців.

Juxtapoz

Для шукачів чогось особливого та поціновувачів сучасного мистецтва, Juxtapoz надає чимало матеріалів. Тут можна знайти цікаві статті від художників, інтерв’ю з ними, огляди від критиків. Багато уваги приділяється сучасним тенденціям і розмаїттю творчих напрямків.

Загальні теми

Smithsonian Magazine

На сайті ви знайдете величезну кількість тем: новини світу, історія та культура, космос і природа, поведінка та тіло людини, інновації, дизайн, музика та кіно, кухня, подорожі та багато чого ще. Крім того, до статей, крім нових, надається вільний доступ.

null

The Atlantic

Видання відоме своїми статтями на політичні, суспільні, культурні теми: від сьогоднішніх подій до огляду сучасної музичної індустрії, від рецензій на літературні та кінематографічні твори до тижневих фотозвітів з усього світу. Головною особливістю в них є глибокий аналіз поточних подій і різноманітність думок. 

Для урізноманітнення навчального плану цих джерел буде більш ніж достатньо. А ще ви можете завітати до нашого блогу та взяти на замітку декілька цікавих фільмів чи книг, що ідеально підійдуть для вдосконалення вашої англійської. І не забувайте користуватися блокнотом для запису нових слів і виразів!

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Ірина біля офісу компанії Google, де керує розробкою двох мобільних додатків.
12:19, 5 Вересня, 2024

Від прибиральниці до консультантки великих IT-компаній: історія уродженки Тернопільщини у Кремнієвій долині

ТОП новини тернопільщини: