Факультет іноземних мов ТНПУ допоміг у реалізації необхідного на фронті – спільними зусиллями до омріяної Перемоги

Опубліковано:
19 Січня, 2024 о 15:15

Працiвники та студенти факультету iноземних мов Тернопiльського нацiонального педагогiчного унiверситету iменi Володимира Гнатюка спiльними зусиллями придбали DJI Mavic 3 Thermal для викладача кафедри теорiї i практики перекладу Валерiя Панченка та його побратимiв, якi зараз захищають схiднi кордони нашої країни.

З початку повномасштабного вторгнення ворога на територiю України працiвники факультету активно долучаються до збору необхiдних речей та пiдняття бойового духу захисникам. Викладачi виготовляють окопнi свiчки, допомагають у наповненнi аптечок на фронт, а студенти пишуть листи пiдтримки та вдячностi для вiдважних хлопцiв i дiвчат, якi мужньо боронять Україну.



До 30-рiччя факультету iноземних мов студенти та викладачi органiзували збiр коштiв на закупiвлю ультракомпактного квадрокоптера з дистанцiйним керуванням для комерцiйної аерофотозйомки та вiдеозйомки DJI Mavic 3 Thermal. Багатофункцiональнiсть та ефективнiсть пристрою допоможе вiйськовим виявляти перешкоди з рiзних напрямкiв i уникнути зiткнення з ворогом.

Вiдрадно, що випускники роками пiдтримують контакти з адмiнiстрацiєю факультету, сприяють iноземнiй спiвпрацi, а цього разу й фiнансово долучилися до чергового збору.

Органiзатори висловлюють вдячнiсть студентам, працiвникам факультету, адмiнiстрацiї ТНПУ, а також випускникам факультету, якi приєдналися до збору коштiв. Особлива подяка Тетянi Горук, Вiталiю Дячуну та Руслану Цьомику, а також Iгорю Волошину, Надiї Волошин, Костянтину Гутенюку, Оксанi Ньобауер, Вiталiю Федчишину, Павлу Кайдану, Михайлу Боруху, Вiталiю Лiчнеру, Мирославу Бурому, Юлiї Атаманюк, Дмитру Решку, Марiї Барабаш, Наталiї Скрипник, Надiї Цибулько, Михайлу Банаху за вагомий внесок у придбаннi квадрокоптера для наших захисникiв.

Спільними зусиллями до омріяної Перемоги

Завдяки спiльним зусиллям i кожному донату DJI Mavic 3 Thermal служить на благо українському народу та наближає омрiяну Перемогу.

Все буде Україна!

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Ірина біля офісу компанії Google, де керує розробкою двох мобільних додатків.
12:19, 5 Вересня, 2024

Від прибиральниці до консультантки великих IT-компаній: історія уродженки Тернопільщини у Кремнієвій долині

ТОП новини тернопільщини: