«Воюємо так, що у світі виник дефіцит пороху та вибухівки», – читайте у газеті «Свобода»

Опубліковано:
19 Січня, 2024 о 13:00

Маємо снагу до життя і Перемоги, адже «Воюємо так, що у світі виник дефіцит пороху та вибухівки». А тим часом світ у небезпеці і жахається можливої третьої світової.

Непокарана загибель жінки на Чортківщині. Водій – п’яний. Тіло потерпілої збирали по дорозі –  «Загиблій уже однаково – від свавілля болить живим»…



Чи «оскаржить Михайло Головко своє звільнення з посади голови обласної ради в суді»? Та нова підозра у резонансній справі очільника області та чи насправді винен. Подейкують, що прокурорам забракло доказів…

Оксана Білозір в ексклюзивному інтерв’ю «Мої пісні наповнюють душі позитивом» розповідає про сучасну творчість і про концертну програму з якою вона виступить у Тернополі 21 січня.

Коли що краще сіяти і сади «розповідає» «Посівний календар на перше півріччя», а для тих хто хоче знати, що буде наперед будуть цікавими «Гороскопи на 2024 рік, а як твердять астрологи, що цей «Рік буде легшим, ніж два попередні»…

У «Гніздечку» як завше нові історії з життя та для душі; а у рубриці «Спорт» читайте про підсумки українського футбольного року, як виступили кременецькі санкарі на Кубку світу, новини волейболу та футзалу.

«Які пам’ятні дати та ювілеї відзначатиме Тернопільщина на державному рівні?». Наприкінці грудня минулого року Верховна Рада України ухвалила Постанову про відзначення пам’ятних дат і ювілеїв у 2024–2025 роках.

Про це та інше у свіжому середовому номері незалежної тернопільської газети Свобода.

Свобода – газета вільних людей! Передплачуйте і купуйте!

Передплатити газету можна у кожному відділенні Укрпошти. 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Ірина біля офісу компанії Google, де керує розробкою двох мобільних додатків.
12:19, 5 Вересня, 2024

Від прибиральниці до консультантки великих IT-компаній: історія уродженки Тернопільщини у Кремнієвій долині

ТОП новини тернопільщини: