Майже 300 тернополян отримають компенсацію витрат за надання помешкання для переселенців

Опубліковано:
19 Січня, 2024 о 09:00

Компенсацію за надання житла для переселенців за місяць отримає 291 тернополянин. Заяви на отримання компенсацій приймали з 1 до 6 січня у тернопільському Центрі надання адміністративних послуг.

«291 громадянин отримає компенсацію витрат за тимчасове розміщення внутрішньо переміщених осіб, що перемістились у період воєнного стану на територію Тернопільської громади, всього на суму – 320 863,48 грн. 16 громадянам відмовлено у зв’язку із наданням недостовірної інформації. Компенсація особам, що розмістили внутрішньо переміщених осіб, виплачується у безготівковій формі на особисті рахунки громадян, що вказані у поданих заявах», – розповіли у міській раді.

Загалом у Тернополі з березня 2022 року до грудня 2023 року компенсацію за тимчасове надання помешкання для переселенців загалом нарахували 10059 власникам житла на загальну суму майже 14,5  мільйона гривень.



Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Ірина біля офісу компанії Google, де керує розробкою двох мобільних додатків.
12:19, 5 Вересня, 2024

Від прибиральниці до консультантки великих IT-компаній: історія уродженки Тернопільщини у Кремнієвій долині

ТОП новини тернопільщини: