Натяжні стелі — порятунок від недоліків ремонту

Опубліковано:
18 Січня, 2024 о 19:55

Часто криві стелі намагаються вирівняти кількома шарами гіпсу, втім, це не завжди рятує. Ідеальний варіант — встановити натяжну стелю. Вона не лише замаскує недоліки, а й візуально збільшить кімнату, наприклад, глянцева стеля, та додасть інтерʼєру вишуканості. Замовити можна на сайті https://gcdesign.com.ua/odessa.

Зберігають тепло та створюють ефект «зоряного неба»



Натяжні стелі бувають різними як за текстурою, так і за кольорами. Звісно, обираючи ту чи іншу стелю, кожен керується власними вподобаннями та можливостями свого гаманця. Якщо коротко, то натяжні стелі діляться на тканинні та ПВХ-плівки. Кожна має свої переваги. Обирайте найкращі натяжні стелі тут  https://gcdesign.com.ua/natyazhnye-potolki-v-nikolaeve.

Ідеальна поверхня без швів, яка візуально може нагадувати штукатурку — це тканинна натяжна стеля. Вона є дорожчою. Серед її основних переваг є: міцність, стійкість до перепадів температур, створює теплоізоляцію, має здатність пропускати повітря та стійка до цвілі. Ще один бонус —  на тканинну стелю можна нанести арт друк. Уявіть, що ви щодня прокидаючись у ліжку, зможете бачити зоряне небо. Серед недоліків — вона може поглинати запахи та не витримує «перевірки» водою, якщо трапиться аварія поверхом вище.

Ідеальний варіант для ванної та кухні

Натяжна стеля із ПВХ-плівки  добре підходить для приміщень з високою вологістю. А ще вона не поглинає запахів, тому можна сміливо її обирати для кухні. Про те, що з нею щось станеться, коли вас ненароком затоплять сусіди, теж можете бути спокійні, вона добре затримує воду. До речі, натяжна стеля з ПВХ-плівки дешевша за тканинну. Серед багатьох переваг кілька мінусів теж є: її легко пошкодити гострим предметом, а також для великого приміщення треба спаювати шов чи використати роздільний профіль. Також така стеля чутлива до дуже високих перепадів температур, тому для приміщення, яке не опалюється, її краще не використовувати. 

До речі, монтаж натяжних стель швидкий. Професіонали зроблять усе за кілька годин, а опісля вам не доведеться прибирати, як після побілки. Врахуйте, що натяжні стелі служать довго і мають завжди чудовий вигляд.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Ірина біля офісу компанії Google, де керує розробкою двох мобільних додатків.
12:19, 5 Вересня, 2024

Від прибиральниці до консультантки великих IT-компаній: історія уродженки Тернопільщини у Кремнієвій долині

ТОП новини тернопільщини: