Хтось просто любить купувати нове взуття, а для когось важливі особливості та переваги нової пари. І тих, і інших наша стаття надихне на купівлю справжніх тактичних берців: універсальних, привабливих, надійних. Готові дізнатися 5 причин обрати берці?

Навіть якщо ваша взуттєва полиця повністю зайнята, ми впевнені, що одразу кілька варіантів взуття можна замінити універсальними та стильними берцями. Окрім безлічі переваг, вони мають помітні особливості, які вирізняють їх і роблять їх покупку дуже актуальною. Що ж це за особливості? Поділимося всього п’ятьма важливими причинами, щоб купить берцы.

Причина 1. Підходять не лише військовослужбовцям

Кожен поціновувач активного відпочинку, мисливець, рибалка, фотограф-натураліст, хайкер та мандрівник має обзавестися хоча б парою такого взуття. Берці служать роками, підходять для широкого діапазону температур і для різних умов. А надійний протектор забезпечить вам рівновагу на будь-якому ґрунті.

Причина 2. Зручна висота халяви

Берці – військова розробка, яка була створена під кінець Другої Світової війни. З тих пір взуття постійно вдосконалювалося, проводилися численні дослідження, і, врешті, було вирішено, якою має бути висота халяви берців. Від неї залежать:

  • надійність фіксації взуття;
  • попередження травмування;
  • забезпечення маневреності та легкості руху гомілковостопних суглобів.

Причина 3. Захист ніг від води та бруду

Спеціальне просочення проти вологи та бруду відповідає не лише за чудовий вигляд берців, який зберігається протягом кількох сезонів. Надійні справжні берці не пропускають вологу навіть при русі по болоту, ставку, мілководній річці чи просто по глибоким калюжам. Бруд легко відпадає від взуття, і догляд за ним є максимально простим.

Причина 4. Можливість знайти ідеальну пару для різних сезонів

Берці бувають демісезонними, літніми та зимовими. Багато хто використовує демісезонний варіант протягом всього року. Однак літні берці дозволяють ногам ефективно дихати завдяки продуманій вентиляції та відсутності підкладки, а зимові забезпечують відведення вологи, сухість та тепло ніг навіть при мінімальному русі на сильному морозі.

null

Фото з мережі Інтернет

Причина 5. Тепер можна купити берці від українського виробника

Якщо нещодавно надійні берці відшивалися лише зарубіжними брендами, сьогодні можна знайти чудові моделі від українських виробників, які нічим не поступаються зразкам, використовуваним солдатами НАТО. До того ж, кожен виробник тактичного взуття має отримати спеціальну ліцензію на пошиття, використовує лише сертифіковані матеріали, стандартизовані лекала та робить все, щоб берці відповідали суворим вимогам для тактичного взуття.

Саме такі берці від українського виробника в широкій розмірній сітці ви знайдете в інтернет-магазині Momentum. Ви можете замовити взуття зі швидкою доставкою за 1-3 дні та післяплатою, або приміряти вподобану модель у нашому стаціонарному військторгу в Києві. Ласкаво просимо!

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #берці
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»
21:11, 6 Травня, 2024

Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»

Блоги

ТОП новини тернопільщини: