Тернопільщина продовжує відбудовувати Архангельське на Херсонщині

Опубліковано:
5 Січня, 2024 о 14:43

Тернопільщина, яка взяла на себе зобов’язання відбудовувати понищене окупантами селище Архангельське на Херсонщині, за рік відновила 33 будинки. 23 помешкання відновили ще влітку і ще 10 – восени.

«Для відновлення будинків, в Архангельське виїхала будівельна бригада з Тернополя, а також було відправлено всі необхідні матеріали та інструменти: майже 10 тис м2 покрівельних матеріалів, понад 20 м3 пиломатеріалів, більше 100 вікон, десятки металевих та пластикових дверей. Восени стартувала друга черга, під час якої вдалося відновити 10 житлових будинків, у яких вже мешкають люди. Зокрема, замінили перекриття дахів, вікна, двері, в окремих випадках відбудували частину стін. Надалі планується облаштування вулиць, відновлення дорожнього полотна, інфраструктури та побудова спортивного майданчика», – розповіли в обласній військовій адміністрації.

Нагадаємо, селище Архангельське Херсонської області  8 місяців було в окупації. За цей час вороги понищили житлові будинки та інфраструктуру. На початку літа Тернопільщина стала патроном для смт Архангельське на Херсонщині в рамках програми президента «Пліч-о-пліч».



null

 

null

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #архангельське, #відбудова, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: