Ексзаступнику начальника Тернопільської ОВА продовжили запобіжний захід

Опубліковано:
30 Грудня, 2023

Колишньому першому заступнику начальника Тернопільської ОВА Ігорю Демянчуку прожовжили дію запобіжного заходу.

Відповідне рішення 22 грудня ухвалив ВАКС, повідомляє «Слово і діло». Пише Місто

«Клопотання про продовження строку дії обов’язків, покладених на підозрюваного (Дем’янчука – ред.), задовольнити. Продовжити підозрюваному на два місяці – до 22.02.2024, строк дії обов’язків», – йдеться в рішенні.

28 червня 2023 року ВАКС вперше обрав підозрюваному у хабарництві запобіжний захід – тримання під вартою із можливістю внести заставу 805 200 грн. Ігор Дем’янчук так і зробив. З тих пір він повинен прибувати за кожною вимогою; повідомляти про зміну свого місця проживання та місця роботи; утримуватися від спілкування зі свідками у цьому кримінальному провадженні та здати на зберігання закордонні паспорти. Прокурор САП просив продовжити дію цих обов’язків.

Нагадаємо, НАБУ і САП повідомили про підозру голові Тернопільської облради Михайлу Головку, першому заступнику голови та заступнику начальника Тернопільської ОВА Ігорю Дем’янчуку та Ігорю Гайдуку відповідно. За даними слідства, вони висловлювали наполегливі прохання місцевому бізнесмену та волонтеру надати в цілому понад 2,4 млн грн хабаря за підписання актів виконаних робіт з будівництва та ремонту інфраструктурних об’єктів комунальним підприємством Тернопільської обласної ради, а також за оплату за заборгованістю Тернопільської ОВА перед ТОВ за роботи, які вже виконані та прийняті у 2022 році.

 

Нагадаємо, 28 грудня стало відомо, що Президент звільнив з роботи начальника Тернопільської ОВА Володимира Труша.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #корупція, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #Труш, #хабар
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: