Збори зі студентським активом провели у Тернопільському педагогічному університеті

Опубліковано:
23 Грудня, 2023

Адмiнiстрацiя Тернопiльського нацiонального педагогiчного унiверситету iменi Володимира Гнатюка провела збори зi студентським активом вишу, щоб вiдповiсти на запитання здобувачiв вищої освiти.

Напередоднi зiбрання для студентiв було розроблено та розiслано Google форму, яку молодi люди заповняли для отримання додаткової та детальнiшої iнформацiї.

Основне питання, яке стосувалося виплати стипендiй, вiдсоткове спiввiдношення та пiдвищенi стипендiї доповiв головний бухгалтер унiверситету Вiктор Савчин. Усю необхiдну iнформацiю можна побачити у вiльному доступi на офiцiйнiй сторiнцi ТНПУ.

Щодо органiзацiї навчального процесу, то пiд час сигналу «повiтряна тривога» всi згуртовано прямують в укриття, яке знаходиться на подвiр’ї вишу. Ми повиннi дбати про безпеку, адже кожен вiдповiдальний за неї. Обговорили також поточнi питання, що стосуються навчання та громадської дiяльностi загалом.

На засiданнi були присутнi коменданти всiх гуртожиткiв ТНПУ. Про гуртожиток, порядок у ньому, дотримання санiтарних i дисциплiнарних вимог детальнiше розповiв проректор iз соцiально-економiчних питань Олег Гирило.

Інформує Олег Гирило

Пiдсумував зустрiч ректор унiверситету Богдан Буяк: «Якщо у когось виникають проблеми, то говорiть про це. Немає жодної ситуацiї, яку не можна було б вирiшити. I закликаю кожного з повагою та розумiнням вiдноситись один до одного, адже ми живемо у складний час вiйни, коли будь-якi недоречнi слова провокують на агресiю. Давайте жити дружно та спрямуємо свої сили, енергiю та зусилля на допомогу Збройним Силам України. Божого благословення та успiшного завершення навчального року».

Зібрання на чолі з ректором ТНПУ Богданом Буяком.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #ТНПУ
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Сергій Гаріян
20:10, 20 Травня, 2024

Лікар Сергій Гаріян: «З початку війни ми прооперували майже десять тисяч військових»

Блоги

ТОП новини тернопільщини: