У тернопільському кінотеатрі відбудеться допрем’єрний показ фільму «Мій карпатський дідусь» за участі творчої групи

Опубліковано:
21 Грудня, 2023 о 19:00

Допрем’єрний показ фільму “Мій карпатський дідусь” відбудеться у кінотеатрі “Злата” у Тернополі 28 грудня. Культурна подія має відбутись за участі актора Богдана Бенюка, режисера Зази Буадзе та продюсера Андрія Суярка.

“Мій карпатський дідусь” – це український фільм для всієї родини на цьогорічні свята. Із Богданом Бенюком та молодою італійською зіркою у головних ролях.



Мікеле живе життям звичайного підлітка в сонячній Італії. Одного дня все перевертається з ніг на голову, і він змушений вирушати у далеку подорож до маленького села в Карпатах, де, як виявилось, у нього є дідусь. Перше знайомство відразу йде не за планом –  дід виявляється тим ще буркотливим стариганем, який не знає жодного слова ані англійською, ані італійською. Та й українська Бережниця – не Генуя. Тож онук планує якнайшвидше повернутись додому, але, схоже, він там застряг.

Стосунки діда й онука перетворюється на битву двох поколінь, але врешті-решт вони обидва дізнаються про велике значення сім’ї та компромісу.

За підтримки Державного агентства України з питань кіно та Міністерства культури та інформаційної політики України.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Мій карпатський дідусь
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Ірина біля офісу компанії Google, де керує розробкою двох мобільних додатків.
12:19, 5 Вересня, 2024

Від прибиральниці до консультантки великих IT-компаній: історія уродженки Тернопільщини у Кремнієвій долині

ТОП новини тернопільщини: