Компанія «ПрестижБуд» та БФ «Престиж Благо» влаштували свято для дітей з Маріуполя

Опубліковано:
16 Грудня, 2023

Вже другий рік поспіль напередодні Різдва команда компанії “ПрестижБуд” організовує свято для дітей з прифронтових та тимчасово окупованих територій, які зараз живуть на Тернопільщині.

Про чергову акцію розповіли на сторінці “Тернопіль-ПрестижБуд”. 

“Минулого року ми почали співпрацю з благодійною ініціативою “Олені Святого Миколая” з Харкова https://www.facebook.com/OlenySviatogoMikolaya/community/, волонтери якої вже багато років запрошують у зимову казку маленьких українців, яких позбавили звичної домівки та які переїхали в іншу частину України. Щоб отримати омріяний подарунок достатньо написати листа до Миколая.

На Тернопільщині проживає численна «діаспора» з міста-героя Маріуполя. Це сім’ї військових та звичайних українців, що втратили свою домівку в місті над Азовом. Понад сорок маленьких маріупольців восени написали листи Святому Миколаєві”, – йдеться у дописі.

Крім іграшок, книг та ґаджетів діти просили миру, завершення війни та, звісно, Перемоги. Тож благодійники взялися до праці, щоб діти отримали омріяне свято.

null

“Дійство відбулося 9 грудня в одній з центральних локацій Файного міста та припало до душі як малим, так і дорослим гостям. Святий Миколай та його вірний Олень розважали діток цікавими конкурсами та розвагами, а потім вручили кожному замовлений подарунок.

Не залишилися без солодких сюрпризів і їхні менші братики та сестрички, що прийшли «за компанію». На завершення дітки з Маріуполя поласували смачною піцою, солодощами та фруктами.

До організації свята долучилися співробітники «ПрестижБуд», одні пакували солодкі гостинці, інші доставляли подарунки та все необхідне, а вибір та оформлення таких різних подарунків (уявляєте побажання майже півсотні дітей?) забезпечила менеджерка компанії Дарія Проскурякова. Координацію з родинами діток та їх запрошення взяв на себе Центр підтримки переселенців “ЯМаріуполь. Тернопіль» https://www.facebook.com/profile.php/?id=100085419196499… на чолі з Костянтином Карцевим.

Сподіваємося, що радісні моменти допоможуть українським діткам та їх батькам зі Сходу та Півдня відчути гостинність Тернопільщини та справжній дух Різдва. Адже Україна в нас єдина, Україна в нас одна!

А для команди «ПрестижБуд» та БФ «Престиж Благо» головна подяка це усмішки та радість маленьких маріупольців”, – наголосили у компанії.

null
null
null
null

null

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #діти, #миколай, #ПрестижБуд
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: